Braaaaeesssh!

Okejj ganka UN-AwsomenezZ att jag inte har uppdaterat nu på ett tag, sorry fans! <5 ajaa kolla the stuff iZ att jag har vart riktigt upptagen och stressad hela veckan typ året.. haha nej men det är as mycket med skolan och så massa danser och så!

Aja ska berätta om min olyckshändelse! som hände förra veckan...
Tjejerna i min klass blir otroligt rastlösa så dom bröja köra vattenkrig vilket jag finner är ganska roligt att se på men jag har inge intresse att vara med på skiten vill ju fan inte bli blöt! aja dom kör och alla blir blöta, ojjoj värsta grejjen lixom... naaaat! men som sagt smart jag är så håller jag mej borta från skiten(vill inte bli blöt) aja håller mej borta  från att bli blöt skrattar åt alla andra assss kul! men men sen ser jag min chans! att hämnas på Ani för vad vet jag faktis inte :P men ändå ser att Masih håller i henne och jag ser en full vattenflaska ! så jag springer och tar den dränker ani fullt med vatten aaaas jävla kul :)
aja shit the same hon blir blöt tycker det var kul!

Sen så sitter jag laaaidback! och väntar på att vi ska in så det är soft mode ingen kommer och häller vatten på mig i alla fall känner att jag kommer att klara mej fiiiiint! mmmmm om inte nina ska komma och typ dränka mej i vatten!? så jag blir skiiit sur... men nu kommer tabben vette fan men jag trode att det var janita som hälde vattnet på mej... så jag fyller en halv typ"sallads/godis"påse med vatten och häller på janita.... otur som jag har så har hon mobilen och Mp3'n på sej så att dem blir blöta.........eeeeeeey,


fuck it efter som att Janita e så schyst så behövde jag inte betala allt bara 700,-

 så this month im out off caash! så jag  måste fixa sommar jobb Asap för hade tänkt spara undan 500,- tills sommaren... :( meen aja ska fixa sommar jobb någon som har förslag!?



 

Och Fryshuset elever är så freezZh så vi e lediga den här veckan :) så jag har chillat mkt med natta :)





Aja har nytt nummer så fråga efter de på facebook så kan du få den,









Peace lövecandy... and bless from your


hear skea niea feaå lite biealder =)










Hej där alla mina fans! dom där vackra bilderna är tillägnad någon speciell :) puss o kram fuck yoouuuuu -.-



bless from your

PrettyBoy......

Okej jag har dansat och dansat mer... jag ska lägga in en video på mig snart som ni ska få se den är fresshneezz aja i alla fall i dag orkar jag häller inte vara värsta taggad på bloggen och skriva värsta grejen föutooom!

Och juste såg på 3ornas avslutnings grej idag på dom är skiiiit duktiga ! det var fin dans och ämnet var hett! men tyvär på minus sidan var musiken.. det var bra val av musik men dom mixade dem heelt fel bid no no där ! men dom var duktiga annars!


hahha aaas kul (kingclips)  kolla killen i bakgrunden




Ett gott skrattförlänger livet :)




 alla älskar svenska klassiker ?


ajaa känner mej skit trött ska ta ett bad sen dra ut en snabbis:)

aja peace and love from your

Eeeeeey din favorit bloggare här Fem4an...

säger bara en saaak jabbawokeez ! <3 in my heart...nej men seriöst hade tänkt sammanfatta min två dar som har gått men är för trött för det så här får ni ett klipp av Jabbawokeez! fho shoooooo!


So Preeessh

Okaay young Superman is here, okej just nu har jag fan inget att göra är riktigt över pigg men känner ändå inte för att göra något:) ska ligga i sängen och bara tare lugnt, bara chillingar,

Så har inget vettigt att skriva idag förutom att imorse vaknade jag 7 för att dra på tränar uttbildning... vilket  var ganska drygt..... Cheaaah

Aja vet ni vad jag ska lägga in roliga klipp nu istället... eller kanske göra om min design... vem vet  vem vet... ey förresten en grej jag kom på att tänka på nu för någon dag sen eller typ vecka, men aja jag och Natta o Erik var ute i stan och jag och Natta började diskutera en grejj... jo grejen är att nästa år?

ah hör och häpna.. .nästa år är det 2010 ni kan säga det tyst för er själva... visst låter det skit fult? aja 2010 tänk då den sommaren? vad fan ska man säga ? för nu och sen tyå 9 år tillbaka har man typ sagt "nu ska jag typ träna inför sommaren 01,02,03,04, osv..." ska man säga nu bah JAAAH nu ska jag hård banta inför sommaren 10 ? haha låter ju whack? elller sommaren 010 ? aja kommentera gärna om egna åsikter o tanka angående det här.. :) 

Yo mad props to Kingclips for this one! :) 


 





Jaah det får räcka för idag kan ju iinte lägga in allt som e roligt :)

men för mer roliga filmer ! och stand upp gå in påååååååå    kingclips.blogspot.com :)


aja ska avrunda nu

peace love and bless from your


Eeeey =)

Okey idag är jag trött.... enkelt!
Dagen började redan vid 10.30 sharp! haha kul att min alarm signal är Backstreetboys, Det är awsome!
Aja vaknade typ åt något som vissa kallar frukost.. jag kallar det middags rester från igår.... Cheah!

Aja sedan gick jag till Husby Bollplan och hade match med mina underbara kids :) 4-2 mot aik! daaamn vad vi är duktiga :)
Aja sen har jag dansat ganska soft gjorde nästan klart mitt dans solo som skulle vara klart förr förra veckan :)  sen träffade jag Micke Bergdal och Ramtin... lite oldschool peoples skulle egentligen ut och röjja med dem ikväll men jag orkar verkligen inte jag är sliten och trött så det blir godis och Msn ikväll, om inte någon ringer och säger att det är något i närheten syftade på Larry o whezee,

Aja hahah juste var ute och lekte lite på nätet och fick reda på att Sasha Baroneeen Cohen, eller (Borat eller Ali G) ska släppa sin efter längtade Brüüno the Gay reporter, hahah helt awsome! längtar älskar Sasha but only A to the G ali G thats him....Whickeeed! 


hahah han e sååå awsome!








ni ska få ett klipp av den nya Bruno :)




Aja ska käka mer godis och glass!
                                            Peace Love And Bless from your

Cheaaah!

Hit them with that Whaam! say go wheze go whezee  goo ?!


Nu ska jag lägga in lite bilder på mej och erik när han var i sthlm :) (jajaj lite steek kanske det blev)












Där har vi det :) sthlm nu ska jag käka !


peace and love from your

Daaaamn

Prince... sitter på skolan, och är gaalet förbannad!


Igår kväll _(månda) så blev det lite drag i gamla stan vilket inte var så smart för att jag skulle till skolan dagen efter(idag) men ialla fall kul var det !
Jag och erik somnade typ runt 3-4 och jag gick upp 9, känner att  jag måste sova igen alla timmar som jag har missat under påsk det betyder att jag måste sova en eller två dar...

Aja till saken vaknade imorse av att frida ligger och små skrattar och jag har ingen aning om vad hon sitter och garvar åt så jag blir fundersam, men tänkte inte mer på det klädde på mig borstade tänderna när jag skulle gå mot dörren och ta på mig skorna så skrattar frida så pass mycket att hon typ får tårar..
trött som jag är orkar jag inte bry mig alls, sen när prettyboy ska ta på sig skorna märker jag att det är spy på hela skiten...

Det fuckade min morgon som tur var hade jag med mig mina andra pro-keds skor som jag dansar med... tar på mig dem till skolan.. och nu när min homie erik ska dra ut till stan vet han inte hur han ska göra för hans skor är ännu mer ner spydd......så nu har han ett lite dilemma hoppas att han löser skiten! men jag tänker faan inte tvätta min rockstar shoes ! såå frida eller tove får ta hand om det efter som att det  var någon av dem som spydde på mina skor !


 mina ner spyade skor!






 


Mina Pro keds som jag har på mej nu ;) köpt på 


MNO !


090

okej skulle berätta lite om min påsk, den har varit riktigt galen jag har typ vart lite borta varje kväll tills nu typ :P
hahah de fulaste var ju att erik var på väg att få mej att dra till the wave men när vi väl var framme så ångrade vi oss stort! men nu ligger jag i sängen med frida och tove plus en erik no homo:D hahah driver men ialla fall jag ska av runda och inte skriva värsta fem mínuters inlägget som ingen kommer att orka läsa nu ikväll därför ska jag jag just nu gå o lägga mej har mycket jobb imorn! komma på ett dans solo på 3 minuter utan musik sen ska jag till sjuk gymnasten plus glömde säga att jag har dans imorn.. daaemn.. sitter här och sippar på en biiiraa :P

thats why they call me fresh prince !

Ride on my muthashipp




peace and love from your

Yeah maan

Jasså så pass,
nu har jag inte updaterat bloggen på fääätt länge men har varit på vift inte haft tillgång till dator =)
Men i alla fall hinner inte skriva något nu ska käka sen in till stan med erik !


Puss o kram Bless from your


1337

hahha okejj idag har jag inget att skriva om än så länge så därför ska jag lägga in roliga utube klipp istället ! Wow Jocke haha rolig som fan, hahah Finnsk hårdrockare ! Do your shit untill the fat lady sings...or stop singing i guess... BY THE WAY´FILMERNA KOMMER FRÅN KINGCLIPS! kolla hemsidan för fler roliga filmer, No homo....

-

inte kuuuuul!

Im your drug,

Im a Pusher! men daaamn igår det blev liiite för mycket för Mr PrettyBoy!
meen fuckit Köööör bara! Så nu sitter jag här och deegar ska fan styra upp lite god mat men har ingen aning vad... fan vilket jävla projekt det här kommer att bli!

så nu dagen vad fan händer då ?  ska förmodligen vara hemma och lyssna på musik och "läsa" typ sova !

Rolig händelse idag, idag och idag imorse menar jag skulle jag ut och handla lite frukost det typ halv regnade och det var as jävla mulet, men jag gick i solglas ögon såg ut som en riktig Goon! 
Aja ska inte klaga nu spricker molna upp i alla fall !


Btw någon som vill köpa en Telefon? så kan ni kolla på blocket om 45 minuter ska lägga ut en annons på Men Nokia N95 jag tror det är.





Ett Citat från Philip. Sindi, "jag skinner inte som solen för att solen har fläckar" skulle passa in på min swagaah som jag har nu för freesh !



Peace and Love from your


CHaaabbaaaa

Dagen som började kort och slutade långt...


yes got a fresh hair cut to day, so im fresh beyond death ;)

Ska bounce nu in i duschen ska jag till sara Celaya's Parteey!






yes aajaa fick en line idag, hos frisören inte illa inte illa ;) som ni ser.....

By the way det var gaaalet med fint väder idag ;)
Sen har jag hjälpt patrick med hans blogg,   www.qwest.blogg.se
Vato loco'z maddaaah fakkaaah !



Peace And Love From Your


King clips

Okeej My man Philip och Minhaz, har hookat en tung hemsida Kingclips.blogspot.com cheaahkit out Asap,
asså jag menar ett garanterat skratt efter du har vart inne på hemsidan ;)

Yes så idag vad har jag gjort ?
hmm hade två prover idag ena var en power point presentation på indien gick så där stod uppe o ljög om allt typ (A)
sen hade jag Dans Exemination gick åt helvettee! fan asså men bad om att få göra en ny exemination senare typ efter påsk får tid då att öva och göra en skönt solo! grejen är att vi ska dansa utan musik!?
fan det är skit svårt ju man har inget beat att röra sig till men ändå så är det typ roligare inga begränsningar.. aja ida ida ida...vad ska man göra ? fest kanske vill ut men känner inte världens tagg asså... men ska ut imorn ialla fall Sara Celaya 17 års fest kommer vara off thaa hoook!


Men i alla fall, juste  jag står fortfarande och överväger Roskilde eller Peace and love... men måste ta de billiga alternativet Peace and love men jag är taggad på wayneee och West... samt ATT ingen annan än  LADY GAGA kommer till stockholm den 2 augusti! måste befinna mej där till varje pris nu när jag ändå missar wayne o west! ...
Men det kommer grymma band till PaL, (peace and love) så får befinna mej där i sommar solen och the friends ;)




Dageens bild då ? dans salen !



juste idag var det gaaalet varmt väder ute fick typ värsta orgasmmmmm sjuk skönt väder!
Ska ut nu men tare lugnt ;)


Peace and love from your

Bäng

CHeaaah :D  okejj idag är jag riktigt glad asså ! men har förjävla mycket läxa kvar :P

men i alla fall fett med sol i sthlm idag, var på stan med Zebbe och Olivia kollade runt en stund hände inget av vidare intresse sedan träffade vi alexandra som hade ett par riktigt snygga solglasögoon! :) som jag köpte av henne för 25kr kändes riktigt bra :D

haha faast märke senare att dom är inhandlad på Ginatricot...  men what ewaah FUCK THE DRESS CODE ! säger jag bara, Eriano han kööör bara :P

hahah ändå synd jag menar folk tror helt ärligt att dom kan lura mej? första april....
Aja Alexandra ringer och säger att Sara Celaya har blivit på körd av en bil, och hon trodde att jag skulle gå på de, aja iallafall jag ringer Olivia och driver med henne och hon går på skiten, aja så nu är hon lite tvär på mej....



Yaureee kom tillbaka!


Min älskling är i Australien här får ni lite bilder på henne ;)








Och iförr i g¨år på skolan tog vi lite bilder :)




Men ska käka nu Peace Love from
                                                                

Am a Diva...

Eriano is in tha house ! okej damn fört o främst!
fick reda av Borlänge Amanda att wheezy ska till roskilde och idag fick jag reda på att Kanye west också ska dit så jag måste på ett eller två sätt ta mej dit! ,
Sen så är de snart Beyoncé kommer till sthlm och det ska jag se!





Ja sedan ska jag också till PEACE and LOVe, känner att jag behöver ett bättre jobb asså need that cashmoneey!



Btw  igår jag var så jävla nära på att köpa en tröja, en riktigt FTD, Meeen! jag köpte en annan...... Whack va?
Love de vädret föresten blir riktigt glad,så nu måste jag kapa ett par glasögon tänkte på kanye west typen

Eller ett par raybans,


så der får bli något av dem....


im eriano and i rock!

Dagens låtar : pussy money wed, Wheezy
                          Goodlife Kanye West
                          Diva, Beyonce







Puss och kram and bless from your

RSS 2.0