"rubrik"

Jag har streessss och jävla massa plugg idag. Puss

varför inte lixom....

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/join.cgi?r=eriano   

Gå in dit och klicka runt lite ;) så får ni fler läsare på eran blogg utan att de märks av någon annan att du fuskar!

Brääänkissh

Hahah igår kväll asså riktiiit flippmodé, var med Yauree och Natta :P hahah först åt vi en wonderful middag som "jag natta och yauree" hade gjort, haha de var mest Yauree som stod i köket därför blev det så lyckat!
och Min baby åker bort i en månad till Australien fett synd!
Hon kommer sakna mej i know that!

Sen så träffade jag Malin också efter jag hade vart med Y och N, blev att jag somnade rätt sent igår lite för sent kanske la mig runt 2 trodde jag men då var klockan egentligen 3, sen vaknade jag 7,(6) fett synd hade ställt ena klockan men inte den andra så jag har vart gaalet med hype idag, typ första gången på länge jag hinner duscha och hinna med att äta frukost duktigt av mej ;D

Cheah lägger upp lite bilder från igår,














Och en bild på min bääjbee :)





Satan vad jag längtar till sommaren när jag ser den här bilden!


                                             
Peace and love from your
                                             

Wharraap !?

Yes idag mår jag skit! sitter på kontoret och chillar,är lite bakis javiissst! men det är nice ska dra och träffa Alexandra Sara och Sebbe snart inne i stan sen ska jag till min bror och lämna tillbaka hans jacka, sen på middag med Yaruee som det inte blev av igår, men i alla fall skriver maby om gårdagens fest i kväll :)

BTW !

Läs www.mybestfriendismygrind.com  
riktigt bra sida för dem som gillar svensk hiphop, för daaamn that shit ey'nt ovaah!
Det är mycket folk som säger att svensk hiphop e skit, och visst jag kan hålla med dem ibland med det finns riktigt duktiga rappare i sverige som rappar på engelska, min fråga blir , är det svensk hiphop eller är det Engelsk hiphop?
Så innan folk blir allt för dömmande så borde ni faktis lyssna igenom en massa svensk hiphop jag menar det finns riktigt bra rappare i sverige som rappar på svenska Big upp to Afasi, Näääk,Medina, ison & fille, (snook)
Sen har vi rappare i sverige som rappar på engelska som e föör tunga ! Henok Achido, Adam T, Lazee, J-son, 
SÅÅ Svensk hiphop är inte död!

hahah rolig bild som jag hittade på MBFIMG's hemsida


Peace love from your  
BLESS

Viraltrafik shiit !

YO whazaaaaah ser ni att jag har haft lite att göra ? fuckat upp min blogg helt och hållet men det är näääjz ;)

 ska annonsera här lite reklam shiitt måste få lite internet moneey u digg ;)

http://www.viraltrafik.se/?Eriano     <------- Det här är bra för er som är bloggare ! ni loggar in på skiten sedan bli ni medlamar jag får läsare på min blogg och ni med ;) deet är win äään win!

kommer att annonserara massa reklam i fram över :)

Fredag den 13 juni!

Cheah, Du kanske undrar varför jag till ex har riktigt meningslösa rubriker på mina inlägg?  de är för att jag kan madda fakla !

Okej Fredagen, Hmm vad ska man säga den  blev riktigt misslyckad! jag träffade boysen och vi bara tuggade i sthlm så de blev inte mycket till festande men ingen hade lust att kriga efter att hitta någon fest förutom jag då men det värsta var att jag inte hade pengar på mobilen så att de sket sig också!


Men idag är det Lördag!  Era fuckers! det blir utgång ikväll det är en garanti på den skiten asså!
Men först nu ska jag bara läsa lite ur min bok, Läser Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes. Sista delen ur hans Millennium trilogi.
Aja Sedan efter att *erik* har läst klart boken ska jag städa mitt rum ifall jag ids sedan ska jag duscha sedan in till stan täffa Louise och Louise after daaat middag med min Lovely Yaruee, sen ska jag festa med Mini och slagga hos Sema och johanna ifall dom fortfarande har kvar lägengheten så det blir nicee ;)














Cheaah Peace Love from your ...... Bless


CHEAH !

CHEAAAAH, okeejj pretty boy är här, e skit stressad nu utgång snart ska in i duscha  klä på mig äta och en massa stuffs så blir inte mycket till bloggande ida, Men skriver imorn angående min kväll , (asså kvällen ida fast imorn) u digg ?


okejj fresh az im iz!



Dagens bilder :) en gammal på mig Erik och Adam, , Det är det jag säger "the cool is all over me"
 Sedan jag on my way to some some... u dig ? ;)



Peace and love from your ,    BLEEZZ

Hey

Hey Ey Ey Yeeey!


okey sitter här på jobbet nu skit tråkigt.. och skriver kanske när kommer hem :) 
 

Idag har det faktis inte hänt någonting alls! men de är ganska fresh att jag har många läsare nu i alla fall !

By the way så har jag en blogg som jag leker med typ gör designen och så check it out !

{www.spidaah.blogg.se}

Peace and love from your  ! 

Young!




Is tha fresh prince! okejj sitter på skolan nu och bara glider omkring i mina sneakers och trasiga jeans och ser fresh to death ut if u diggg!

Hm det ända som ser ljust ut ida är att jag har dans efter skolan, och sedan ska jag fåra min underbara massage av min Sjukgymnast!




Juste Jabbawoockeez vann oxå Igår Americas Best Dance Crew! det fick mej att tänka på mitt gamla Crew Flow Latino!
här har ni lite bilder på oss Back in the days!








Och sist men inte minst våra Rollmodels, (eller jah mina i alla fall) Rockstedy Crew! JabbaWoockeez!

Hp 27 augusti!

Yes nu ska jag köpt en ny dator typ av hp!   
Hoppas bara att  skiten fungerar :P köpte de av Sadim för 150 spän, Men det är så jag gör det im a pretty boy ;)

Sitter på jobbet nu skriver maby sen när jag kommer hem cheaaa,



Peace and love from your   ! BLess !

Eriano

Cheaaaah!


Eriano,

Ny fresh lördags morgon skriver lite på min blogg så här flääääshigt!
Hmm gjort idag jag har tränat mina kids i fotboll gick lite halvdant det har börjat en ny kille som är ganska våldsam av sig men det löste jag fint!

Är hemma nu sett på *Run's house hela dan idag känns riktigt skönt ska styra något att äta sedan ska jag hollaa att people och se till att det händer någonting ikväll, : ) det ska bli hype mode Fho sho ! sen imorgon ska jag äntligen köpa en ny bärbar dator  : ) typ en HP. Med mycket mycket hårdisk utrymme det är viktigt måste rymma filmer och musik!


Dagens Artist blir KID ROCK! Killen är stört skön såg han nyligen på Runs House med en riktigt FTD
T-shirt!   


 Kid rocks Tee som han hade :) FTD !


 And mr rock himself! Got a rock swaggaah !



OCH Last but naaat minst!

Fick en galen idé kanske en tatuering efter sommaren?

typ en sån här, den ska sitta så där freeesh på handleden eller till halsen, U diiiggggg !


Ajaa Eriano ska Bounce nu käka lite food :)



Peace and luve from your  ! Bless


Dagens ämne....är moderntids slaveri....

En kidnappning i Pristina i Kosovo och sedan en bilfärd genom Österrike, Tyskland och Danmark till Sverige, blev ödet för 17-åriga "Tanja". Här såldes hon till svenska män i flera olika städer innan hon lyckades fly. Trafficking är en vinstgivande bransch som ger stora summor pengar åt hallickar och människosmugglare.

Ofta stannar offren inte längre än några veckor på samma plats. Efter det förs de vidare till andra orter. Det beror på att köparna ständigt kräver nya offer, men den korta vistelsen försvårar även polisens arbete. Offret riskerar att ha försvunnit lagom tills dess att polisen fattat misstanke och påbörjat spaning.


Fy fan säger jag bara...jag fick upp mina ögon för kvinnomisshandel och "trafficking" efter jag läste  Stieg Larsson's "män som hatar kvinnor" och "Flickan som lekte med elden"
jag kan seriöst inte fatta varför 40 åriga män ger sig på 12 åriga flickor och  sedan kan se sig själv i spegeln efter det, det är för jävligt att de finns folk som gör sånt.
För någon vecka sedan var jag på en "kvinno Gala" där bland annat folk som Lazee, Basic Element samt komikern Jakob Öqvist var där och uppträde!
Sedan var det en riktigt bra politisk debatt med folk som Gudrun Schyman och Nyamko Sabuni som är  integrations- och jämställdhetsminister!
Det var en riktigt bra kväll asså, synd att mina homies inte kom in på klubben sen bara haha...

Men I alla fall jag tycker att vi ungdomar i dagens läge inser bara inte hur stor makt vi har och hur lite det krävs från varje person, ifall dem flesta av ungdomarna idag skulle tänka till och se att de faktis går att förändra saker och ting så kommer det bli en ljusare framtid!
Folk klagar på skolmaten! Fuck it gör någonting åt skiten då ?  du kan ju inte sitta och bara tro att de ska bli bättre av ingenting!  de finns ju elevråd i varje skola klaga där sen se till att du får någonting gjort!
Sedan från ingenstans ska jag typ byta ämne! jag hoppas att jag verkligen kan åka med till Urix i år att fryshuset folket kan skicka med några elever dit för det skulle vara riktigt nice !

okej nu ska jag skriva klart mitt projekt om Trafficking men maby i will write later  vi får se,

OBS ! Läsarna av den här bloggen får fan i mej skylla sig själva i fall de framkommer stav fel för jag orkar inte bry mej :)





Dagens bild !  [stupid clicka den blir större já svääär! ]


puss kram nyp  on the azzzzz ! BLESS FROM YOUR


19

Okej nu är det kvällsdags.. det är den 19 snart äre påsklov :) ganska fresh!

få se idag har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem från skolan, eller jo typ hämtat min mobil från Siba, =)
Sen idag på skolan var vi och såg en skön film slumdog millionaire med skolan, Jag hade sätt den tidigare ändå men shit the same, den är Top notch! ;)  

Yes så ikväll få se vad som händer ska försöka få tag på jävla Sadim så jag kan få datorn..., kanske skriver senare men nu ser jag på Hollow Man på tv 1000 så kanske skriver sen,

P.S Det är ett jävla helvette att ta sig till ikea från akalla men ändå så ligger det jävligt nära man måste typ byta bussar tusen gånger! det borde gå en jävla buss från Kista direkt till Barkaby!





här är dom 2 filmerna som jag har sätt idag cheaah!






På tal om filmer jag kom på en till grej! när erik kommer till sthlm så kommer vi kunna se The fast and the furious 4,
det kommer att bli gaaleet, sätt fram emot filmen ett bra tag jag och erik sen kommer den ut precis i perfekt tid oxå :)
2 fresh!


Ajaa kommer snart tillbaka cheaah !  tills dess  Peace and love from your  !

And the question is......

Okejj ska lägga upp lite blider hade jag tänk lite vinter i Sthlm ;)  Can i talk my shit!?




   My swaaga is not to play with!



 Määndii !

The PrettyBoy

okejj nu har jag fixat min blogg som sagt, Men aja sitter på skolan och väntar på min dans efter skolan :) bokat dans sal 1 :) de blir freesh! och idag ska jag och Alexandra in till stan och söka jobb!, fast jag har redan ett jobb men behöver fast inkomst! måste bli rik innan sommarn ska på feta ställen i sommar har jag bestämmt ! Cheaaah, så nu skriver jag en massa random stuff. fho sho ska skriva kort om The FResh PRince och DJ jazzy jeff !


BLEss          None


Yes ny Fresh Blogg!

okey nu har jag gjort om min still mall jävligt enkel... orkar inte bry mig så mkt men från och med idag så ska jag börja skriva folk har faktis klagat över att jag inte "uppdaterar" min blogg,, CHEAAAH


Sitter på jobbet nu så ska dra men hare så bra, Yaah BLEZZ

RSS 2.0