erik.i.am

Erikiam, fresh prince här sitter i min brors nya lägenhet på oldcity, aja wtf daniel fuckade upp min t-shirt i dag när vi körde america fotboll, that all i have to say today.....

GAAAAH DTP!

okejj jag skämtar inte senaste nytt erik anoff ska till hultsfred festivalen 2009 ! spikat ska bara skaffa lite pengar ... och snacka med momi o papz... aja i alla fall så kommer inte minsT!  LUDACRIS ! ICE CUBE! TIMBUK HENOK ACHIDO mm... asså det kommer att vara så galet att jag typ dör ! 4 real 4 real... nu ör det bara att ta de lugnt sommar jobba in lite pengar så kommer allt att lösa sej!


Såg på en teater idag den var faktis okej... 'är inte inne i teater ifall de inte e typ han shackaspear... men i alla flugornas herre var oxå töööt =)
Senaste nytt... förutom Hultsfred e väll att ja occh miss emsly ska göra en dans innan torsdag.. eller ne vi ska göra 2 danser 4 real 4 real.... aja ska skriva klart en novell nu =) CHEAAAH PEACE LOVE AND HULTSFRED on yaa ezzz.... !                                          

Im your pusher....

ÅÅÅÅH eckliiigt som feeeen ska lägga upp lite sliska grejjer jag hittade på nätet ORM MED 2 huvuden och en PADDA MED 3 wtf määän de e bara eckliigt ju ?


Kossan.se



Kossan.se





ÅÅÅH engest!

Gillar inte alls min nya stilmall men det får vara så här tills jag har lust att lägga ner en dag på skiten, :P sitter här skit trött!
jag är riktigt dålig på att updatera jag ver sry! men det är så mycket nu så hinner / orkar inte,

Men senaste SENASTE nytt är väll att jag har fått jobb på putte i parken xD som är en festival i Karlskoga, så ska jobba där och hoppas på att jag får jobba på Peace and love oxå de blir hype mode då :)

Men for now så har jag ingen aning... ska väll sleeepish är skit trött sov inte alls mycket i går! illa illa,
Såg på en rap show idag, den var helt okej faktis...

Imorn blir det maby lite skvaller ska se vad PRETTY BOY lyckas hoookissh,
Men i alla fall ska jag hit the beeeeed nu,


?ÅpaSZ SEa54 !

CHeaah!

Okej ny stillmall erik är inte helt nöjd med den...Men men jag orkade inte längre med min gamla..

Okej snabbt drag genom helgen! den var as skön var med Nattaaaaaashaa! :P haha hon hade en lite 18 års fest! den var lite feet,

 två st young bloodz här :)








erik ser helt galen ut på alla bilder men.. :S





resten av bilderna är lite olämpliga :P hahaha

Ska bounce tyck till om stilmallen!

Peace love ändunderständing! 

Let's talk about that mjuziick!

Okej first of all! whant to say big upp to our own swedish Raper Adam Tensta, that is kicking it hard in U.s and A!


Yes and that was al! aand im out! PEACE !

Reppar med mina gäängsterZ!

Shululu! okejj dagen har varit mycket händelserik, Först och främst imorse försov mig, intee kul erik smisk.. aja sedan ska jag in till stan men känner att jag vill invenstera på ett halsband så jag drar in till stan hötorget runt 10 tiden för att sedan gå till en annonym affär, (gör ingen smyg reklam här!) aja Cre*l heter affären säger inte hela namnet för anser det vara reklam:P aja saken e detsamma! köper ett as snyggt halsband!

Fast min är i vit pärlor! och inte blå på bilden =) fiin liten rosenkrans!

Aja haha det roliga var ju efter jag hade köpt halsbandet så gå jag förbi H&M och det har just öppnat grejjen är att klockan var ju bara 10 typ eller kanske 20 över 10 men det var fult med folk! Tänkte inte så mycket trodde att dom typ slumpade ut gratis kläder, hahah ne men inte vet jag! aja går in där och sedan kommer jag på att Matthew Williamson har släpt hans vår kollektion därför det var så mycket folk! och det var typ som i filmer där folk slogs! för kläder tyckte jag var ganska ruligt!

Ja sedan har vi modernt och har Afro As roligt! kommer dit med mina afro byxor gaanska Freesh tyvär har jag ingen bild på dem! Men efter afro'n så blev ja tvär sjuk typ eller asså först får jag as ont i ryggen av afron, har värsta rygg-problemet! men fuck it sen har vi balett efter de och det var styrke pass så jag är med på styrkan men inte resten eftersom min ryggpallade inte tryckeet!


Jaja efte skolan satt jag kvar till typ 5 hallv 6 och pratade med roligt folk om mycket roliga grejer! Aja sen händer en grej jag inte pallar ta upp på bloggen skiiiiit långt verkligen! aja fuck it men men lalala åker tåg hem lalala läser på tåget lalala kommer hem inser att jag vill ha socker, lalal taggar till ica köper choklad och godis! lalal sitter nu framför datorn och skriver! ojj juste har käkat middag oxå! men nu sitter jag här önskade att jag var någonannnnnnaaaanstans!

ska dra nu se på lite tennis! freesh vikitg match på tv "jaja" kanske dra ut ska kolla var Phill-phill, och Big rob gör!


Peace Lööv eeend Ånderständing occh Chillingar !


Bay bay fho sho!

Hahah okejj nej idag blir det att chilla o dansa fh shoooo! och sen kanske bara kanske så ska jag sälja min go cart<3 rest in peacing... :( aja men i alla fall fly fresh nu ska erik bara bouncE! skriver kanske sen ifall han erik alltså kommer på något att skriva! håll ögorna upna för en NY premiär på min/philips andra Blogg!!! KINGCLIPS! där vi lägger ut galna video clips från hela världen plus ey dom e roliga oxå!



 its bay bay fho sho....


Pusskram faaack yooooouuu! from your....

Gahahahah, prey-preey,

Okej Prettyboy här sitter och kollar runt lite över allt sen hittade jag den här videon på Worldstarhiphop! en kille som e typ 13 år!? tänk 13 år aja som har gjort en schyst låt och en hyfsat bra video men (ska inte hata) men den där lill killen sjungar om brudar och hennessy(stark sprit) aja som om han ens kunde komma nära något av de! fan närmaste mus han har kommit e ju fan datorn.... issh dagens ungdom! aja ni får se på videon!


hahah sa ju att SOulja Boy Tell EM har humor! daamn här är han hööög som en stolle och skriker "we goot the munchiiieees! " BIg upp Soulja Boy YOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUU!


 WEee got the munchiiiiieees!


Aja ska röra på mej lägger in snart  fler funninezzz peace and love your

Lester the court Jesteeer!

Okejj jag har inte uptd på typ en vecka så tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, im lesteer the court jesterrrr !

HAHAHA AS KUL ! :P



det är hela låten som jag spelar upp i the background! P.S ..... wharraaap ! ?

peace love and litee ..hehe chillingar

Yoooh! wharraaap!?

okejj erik sitter här uttråkad som en maddafakkaa! finns inget o skriva om nu.. typ. förutom att jag har en sån abstines av att se senaste x-men filmen! skiiiit taggad verkar as tung,


nu skA jag göra om min stil mall på bloggen ;)





eller får se ifall de blir av... men gör min Quiz vet ja :P




PussKram <3 

   
 
Pretty Boy
1) Mr Eriks Favorit skådespelare?
 Tyrese Gibson (2fast2furious) (Death race)
 Will smith (fresh prince of bel air)(Men in black 1,2)
 Chris Tucker (rush hour 1,2,3)(friday)
 Paul Walker (fast and furious 1,2,4)
 
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

Motorbåtar...mormor....fiskmåsar...

Yoooo PrettyBoi iz in tha hizzle!
Okej for reaal! helt ärligt talat så mår jag bra idag är på ett ganska chillingar  humör nu så de känns skönt :) haft matcher idag med mina Guys, mina små knattingar vann....typ själv klart ;) så vi ligger bra till i serien ni som ville veta, aja what-e-fack,  idag ska jag in till city träffa Magnez och Zanne , ska bli kul gamla lumpar polare där asså! go'a norrläningar in tha big city lixom... frääshiiit,

aja senare så ska jag ringa Natta kolla vad hon styr för bus! men tills dess peace löööv änd som motorbåtar on your aezzz! aah juste kan lägga in ett as roligt klipp chilla!







Blezz from your!

CHeaah!

okejj nu sitter jag hos min broooh :) gör inte så mkt käkar och chillar, men i alla fall idag har jag blivit tagen av kontrollanter kul vah?

RSS 2.0