22:50

Så mycket saker att göra men så lite tid! Damn haft en tuff men rolig dag idag! Först började jag med första skoldagen vilket var väldigt rolig ! hade en blast träffade kompisar nytt folk som börjar klassen! awesome! sen var jag och dansade idag med Filip Amir och Yaiya fett kul! men jag är deead trött juste var på jobbet oxå! men aja jaag orkar inte skriva något mer är för trött ska sova.. PEACE ! 

08:09

Yo! sitter här och dricker mitt kaffe på G till skolan såg en jävla roliga youtube klipp som e värda att lägga upp men hinner inte hålla på alla slänger upp en vädligt hjärte glad låt blir as glad när jag hör denna hahah :P men ajaa idag är första skoldagen och jag känner absolut ingenting varken glädje eller sorg jag tkr att jag har utnyttjat mitt sommarlov riktigt  bra så jag är relativt nöjd! ajaa måste röra på mig skriver efter jobbet och dansen!
Lite Söta morgon bilder?
(aint that some shit?) hahah fet lååt! stämmer in på min livs filosofi!
Bara kärlek från mig

22:52

Hahaha Oh MAAA GASH! världens roligaste klipp för stunden kanske äre för att jag är as trött men lägger upp den!

22:04

Well heey Erik här har en ny design hyfsat nöjd med denna! grejjen är headern vill inte sitta som jag vill men annars är nöjd :) vill tacka Yaiya som har fixat den åt mig ! okay idag har jag inte alls mycket att tillägga förutom att jag börjar skolan imorgon ! sista året Damn börjas kännas att man börjar bli gammal! man blir en oldiee gammal liten heest!  Sitter nu och harmoniserar till en Gavin Degraw låt Chariot stripped version, skulle egentligen gått in på youtube och leta reda på den men det ids jag inte, men om ni har spotify så länkar jag den HÄR, nee jag länkade hela min spellista som inte är klar den är fortfarande on the fix, men den heter i alla fall sena kvällar inte många låtar alls men det är låtar jag lyssnar på när jag vill koppla av! great!  slänger in en fin bild (enligt mig) som jag tog idag på jobbet med min Mobil!
Och Pepulz tror inteb att jag har känsla för fin bild, Ne hörruu du höörru nu sitter jag här med min kvälls middag ska snart gå och lägga mig...nott...Nej men seriöst jag e dålig med sömn! damn, Aja hmn nu ska jag käka klart sen upp igen kicka off med min kvälls låtlista! Juste gaalet vuxen poäng utav mig idag att betala räkningar och skit ! galett nöjd!
Aja Godnight SuckaaZ ! har en jobbig dag framför mig! men hey thats the life off an unprofuzenull dancer!
"Yppie ki yay mother fucker" Bruce willis

15:02

Bojakashaa,
Idag är det en vanlig dryg liten Tisdag ska till jobbet typ nu?! men tänkte att jag hinner slänga iväg ett kort inlägg innan jag drar, vädret ser halvdant ut så det betyder lite kunder på jobbet aas soft! me like! hinner inte till träningen idag heller pga av jobbet damn kommer säkert att ha en rolig historia att berätta efter jobbet har jag egentligen alltid händer så sjukt random saker på det där stället! om nu undrar så jobbar jag på en båt (Af Chapmans) i Skeppsholmen, Whazää! tänkte posta en låt nu innan jag e off to work!



TroyJamz


Hittade denna på Khoens blogg fastnade direkt och tycker att den är as feet!
Han påminner mig jätte mycket om B.O.B!
Aja Cash make you ackt a fool do the kim khardasihan! ska gå,
så jag lämnar er med detta,
"Politiker är som krokodiler, stora i käften, men saknar öron" -Bert Karlsson

Shortiz

Okay jag tänkte att jag kan smyg blogga nu lite innan den 26!,
Folk undrar vad jag har gjort i sommar... jadu en jävla massa skit asså! Damn men jag ska inte gå på det! taar  för lång tid så jag kör på what the fuck jag ska göra från och med nu! Thats what's it is all about! jag har börjat blogga på Ymperia nu när jag är bakgrunds dansare för Yaiya och för att blogg.se börja bli boring, aja jag och FlippMoDé! Filip Ristic kommer att starta en gemensam blogg for the fun! Namnet är yett oklart! och datumet detsamma! well well nu har ni en snabb update!
Plus att Erik Anoff Och Philip Sindi Lindgren's Företag/ klädmärke SO Clothing! börjar dra igång snart kommer att bli major! kommer ha en massa tävlingar på bloggen och lite här och där, så man kan vinna lite kläder!
Så just nu söker vi någon som kan skissa T-shirts och kan sy! vi behöver blueprints som vi kan skicka till ett företag som kan producera fler Teee'z !  Det blir billigare att "hyra" någon som kan sy istället för att gå till en studio för att fixa det! och självklart kommer du att få pengar för det!
Great när vi hoockar det så kommer det att bli lite progress! 
Yessiiir okay just nu har jag inte mycket att tillägga förutom att Filip o jag ska kapa en fly aaeess Keps! och jag ska köpa FlippModéZ system Camera En cannon Eos 350D Bojaah!
Med det sagt så lämnar jag er med,'
"Muhammad Ali: Ain’t no Vietcong ever called me nigger"

whassää

yoo som ni ser så har jag flyttat över min blogg till ymperia! kommer att dra igång bloggandet Torsdag den 26 augusti!

RSS 2.0