You aint gonna tie me down....

Yo! Helgeen har vart off the hooock kan inte säga mer än att jag har haft en galet skön helg och nu är jag för seg för att skriva hahah, min i lördags var jag ute i allafall skön utgång sen i avslutade kvällen i kista! sedan idag så har jag haft match gick bra 5-2 Hell yess, Sen drog o jag träffade Carro Och Elin käkade pizza o snackade skiit ganska freesh haha, Men lördagen var för rolig !
Hahah Playboy P fick fett gips för ett litet finger  ganska Fail! men de fick mig att tänka på att man borde börja använda sin "andra" han eftersom man e så beroende av sin "rätta" hand och ifall man bryter den o gipsar den så blir man Handikappad jobbigt läge!

Men ialla fall nu ska jag chilla lite med New Boyz *no homo :P




yeah

Tjooz

Har inte hunnit att skriva något i helgen men skriver ikväll om helgen ;) STay Tuneee PEace löve från

24.9

Nanana chilling ikväll plugg osv osv...  Jag vet jag vet... Usher..



Peace love

23.9

Hejsan, nu ska ni få lite wordplay från mig…

Fuck Fresh Prince…. Imma Prince and im Fresh….

Okej! På min lediga dag har jag gjort… ingenting av nytta… pause…not, själv klart har jag gjort saker jag har sätt klart båda säsongerna av True blood.. helt okej faktiskt inte bättre än Entourage på något sätt men det är underhållande. Jag har vart och kollat efter grindar med pappa inne i stan, ganska… speciellt inga kommentarer om hur det gick, har vart på träning med min otroligt duktiga dans grupp (swagz) gick si så där börjat på en ny dans hoppas att den håller ska spåna osv osv,

Så nu sitter jag och äter på någon B glass från coop för att jag inte har ben&jerry’s hemma ganska fail i know jag vet B&J is the king of kings när det kommer till glass! Well Well, Ska se på family guy sen avrunda hit the beds and nanna : )

Okej Nu en Call out battle till min homie Philip sindi Ak.a One in a million som INTE hatar nej nej bara kärlek från han ja okej alla mina faans där ute! ni är många jag vet ni har bara inte insätt att ni är mina fans än... Men det är typ (32.000) som läser min blogg real talk just gimicks... men ändå!


"

Oneinamillion om 22.9:

"det är faktis inget fel med en kille som läser cosmopolitan/solo/frida/ameilia". Det är inget fel nej, men gay är det allt.

Det är även ganska gay att skriva saker som "chibiz påse" och no homo efter dricker Tea.

Btw. en blogg är mer eller mindre en online dagbok, och senast jag kollade var dagböcker till för flickor och gays. No hatin, just sayin. // Oneina

"

okej mina läsare vad tkr vi om detta :O ? 



Som om det där är manligare.. att spela Amerikansk fotboll....


Aja men det är lugnt jag förstår killen jag menar.. han har ju aldrig dansat balett...



Peace love from


22.9

Well Well what do we have here… ?

Okej idag… har vart på träning skit roligt verkligen…pause not,det var regningt och kallt men det fick gå!

Haft prov idag om Statspolitik det var mycket enklare än vad jag trodde, Erik här var rejält nojig angående det där trodde helt seriöst att det skulle bli ett stort fail men det var det inte så det är ju plus!

Sitter här nu och dricker Tea *no homo* och kollar på min systers cosmopolitan, for real *no homo* det är faktis inget fel med en kille som läser cosmopolitan/solo/frida/ameilia..osv OM! Notera OM han också läser Slitz/fhm/moore… yeah bajby yeah som Austin Powers brukar säga grooouuuveeej… ikväll ska jag bara chilla nu ska öppna min chibiz påse som jag såg pappa hade köpt vet inte om den är till mig men dom är waay to old för att äta sånt i alla fall! Så jag ska äta chips och kolla på senast avsnittet av Entourage, Hell yez! Ska ta lite pause från True Blood idag eftersom att jag insåg idag att jag kommer att få vänta på säsong 3 och kommer förmodligen bli skit seeg av väntan!

Men Wait! Så ett tips till er alla ensamma där ute en tråkig höst kväll som denna! Kolla på entourage eller True blood eller någon annan skön serie, eller varför inte skaffa mitt nummer o ring mig? Pause…not för jag har ingen laddare till min mobil eftersom att jag glömde den i min kära stad Umeå!

 Och för ER som undrar så ser en Mörk Höstkväll i Arjeplog ut så här!

Ganska mysigt va !?

Kärlek från mig till er! Bless 


21.9 (offisyel)

 

Det här inlägget går till någon speciell som står mig varmt om i hjärtat ÄLSKAR dig skit mycket du ställer alltid upp för mig och du är alltid där när jag behöver dig! Fy fan vad du är underbar, har aldrig i hela mitt liv träffa någon som du! Kommer förmodligen aldrig hitta en bättre person än dig, får lyckotårar varje gång jag säger ditt namn eller varje gång jag ser på dig, fan vad du är bäst!

Jag älskar dig mest av allt…. Hoppas att jag aldrig blir av med dig! Du vet vem du är Erik…Anoff shit vad jag älskar dig Erik Anoff! <3

Ja jag vet jag är egen kär och narcissist av mig men jag gillar det  :]
Men behövde verkligen en liten egobooost nu mitt i denna kylan!



 

Ajm nått the sajme agien…. Shitt asså har nyss haft dans klass gick bra faktis the time just rusade för bi lixom! Well well, jag är i alla fall hungrig så tänker inte blogga mycket nu så synd för er!

P.s okej då det finns fler som jag bryr mig om än bara mig själv,
Men alla vet hur mkt jag tycker om min flickvän och hur underbar hon är osv osv, nämner det inte så ofta men hon är faktis underbar!

Ikväll ska jag plugga har prov imorgon why why why me…. Så Peace suckers!

Peace love from


21.9 (beta)

Yo Yo YO blir väll att slänga iväg ett snabbt inlägg innan jag ska hålla klass idag, har vart stressad som en riktigt j#”¤% idag och irriterad inte roligt! Men ska hålla i en hiphop klass idag får se hur det går har riktigt ont i foten fortfarande jag som trodde skiten skulle gå över bläää, Well Well,

Jag måste bara fråga vad som händer med fryshusets skol mat :O riktigt chock där asså det känns som om det bara blir sämre och sämre mat för var dag som går ! i början var maten ljuvligt good (no homo) men i alla fall nu smakar den för jävlig!

Hmm  lets see om jag har något som jag vill ta upp innan träningen… *thinking thinking thinking*

Okej got it ! Blir ni inte sura på folk som sitter och bara strirrar in i själen på er när ni åker tunnelbana ? deaamn blev riktigt irriterad idag kom en ”dam” och satte sig rakt framför mig nu på väg hem från skolan och bara kollade på mig verkligen stirrade det gjorde mig riktigt obekväm så ah jag försökte bara se cool ut men det gick inte så jag vred mig åt alla håll och försökte kolla bort men det gick som det gick, :S aja det var riktigt jobbigt den där !  Well Well ska gå nu söka upp lite gamla skivor som jag kan ta med mig idag vill just bring back som old *minnen på engelska kan inte stava till det så jag försöker inte ens*  hahah

Kärlek till er alla 36 st som läste min blogg igår käärlek till er!  och kärlek till Jannike som kommenterade !

P.s im so into that true blood shit... riktigt jobbigt! HAHAHA juste juste läste en grej om att tjejer är beroende av facebook eller något på Metro idag! kan skriva senare om det idag ifall jag orkar :P  

Peace love och underständing from


20.9

What what, okej i know i know jag brukar inte blogga osv osv... Men kände att idag är en ny världsdels av en karta! filosofiskt tänkt av mig jag vet!
Haha men för till fället fick jag för mig från ingenstans att börja blogga : S aja men done did it and doing it.. aja i alla fall ligger jag i sängen och lyssnar på Shebang (”girl rock from like 2001”) Shena is a punk rocker, romeo where is your girl friend osv haha tänker bara på i 4-5:an Eva Adam tiden hahah hell off a time kul var det i alla fall, Aja i helgen har jag vart med Natalie och bara chillat de var nice behöver bara komma ”bort” en stund vart en ganska hypad tid stressigt men har så jävla mkt projekt på gång så får väll skylla mig själv lite :P  yeah yeah idag har vart en skön dag, Vaknade klockan 7 av mig själv kunde inte sova längre så var vaken från 7 börja kolla på det där jävla programmet True blood som har fått mig att bli sur lovade mig själv för att aldrig fastna ! Men nu har jag gjort det Fan för dig Amanda!

 

 

 

 Sen hade jag Match bla bla bla bla vann i alla fall den som vanligt, kommit hem pluggat STATSPOLETIK! Det komiska med det att är roligt men inget vill fastna i mitt jävla huvud L

Men Men Erik ska försöka uppdatera mina få läsare som läser det här förut så gick det bra med mig shit aja ska väll bli lite kommersiell av mig nu tror jag :P

 

Peace lööv och änderständig folket bara kärlek från mig !


RSS 2.0