Lust...

I helgen Blev det Galet chill härlig helg !
Började med en jävla massa tränande som vanligt typ dansade typ hel fredag kväll sen drog jag till fellan  :) .
Kom hem på lördag morgon svin trött ! bytte om och cyklade till min fotbolls match vilket var hyfast roligt.. trodde att jag skulle bli bänkad vilket jag inte blev kändes ganska sweeet !
Matchen slutade 3-3 sen kom jag hem duschade åt SOV ! tills typ söndag morgon... sen sov jag då oxå... illa eller nej jag pluggade oxå Prettyyy duktiGGG !

Helgen'sss Lååt !
Usher Make love in this club !


Samt Afasi Filthy's  Glider omkring !


OCH sist men damn lot minst  Adam Tensta Before u Know it ! 

                                                  

                                                                                                                                 

KiRrrAT !

Skiiit Skiiit Skiit,
hahah Har kirrat det nu jag och alex ska köra Alla som inte dansar, image26
hahah det blir förmodligen ganska stört sköönt.. Ganska taggad nu alltsåå !

Han e Våldtäcksman !

* Alla som inte dansar ! ?

Måste måste måste höja mitt musik betyg men då måste jag uppträda...klart jag kan göra det men frågan är ju till vilken låt ? antingen Maskinen alla som inte dansar     ..
Snacka om att ersäng skulle gunga ? Damn den låten är ut tjatad på ersäng den eller typ Någon snook låt ? typ inga problem...Fan kan ju rappa till den... Ah fan det går ju..
ELLLLER ?  Adam tensta my cool ?    
Det kan ju funka... Aah det blir något sånt... Aja ska dra PEACE IN ! ; )

Royaal Pushing !

Hoppaas Att ni gillar min nyaa outloook ! Tyckte att bloggen behövdes renoveras om  ! image24 





Fan  nationella idag gick typ såå dära kände mig som en fucking bearhead !




Ajaa Peace love fho ewaah ewaah and ewaaah !


Pushing!

Damn !
Galnaste helgen på ett tag altså är fan värt att blogga om.. :)

Erik Fjällner Johan Roos Eriano Bitch!

Fan vad vi styrde asså!

Började i fredags skulle erik och johan styra men jag kände inge kärlek till det men jag var så jävla trött efter mina träningarna (fotboll och dans) så jag orkade inte alls fara ut och röjja med dem.. Så jag tog det lungt hemma o pluggade lite ganska härligt faktis med tanke på vad jag hann.

Lördagen var bara vaa...

hade haft träningar på morgonen innan jag kom hem och duschade å städa lite packade och så sen kom Erik o johan taggade som satan dom hade stört upp med en massa dricka typ 2 stykna Explorer (vodka) och en massa öl och shit haha dom var sjukt jävla taggad men det älskade jag !

Så åkte med dem till erik vi lyssnade på musik liter "power upp" sen förfestade vi lite snabbt hos erik väntade på bussen som vi missade av misstag.
Ajaa efter typ 30 minuters väntan igen så kom buss jäveln.. väl in till bussen kom jag på en sjukt smart ide att inte plinga utan fejk plinga mig in med ett gammalt buss kort..
jag försöker men mitt försök går åt helvette ! sen börjar jag tjafsa med buss chaffisen för att jag sa att jag använde kortet för 1 timma sen men när han kolla på "kort historian" så ser han att jag sist använde kortet 07 heheh så jag orkade inte kämpa länge och betalar mig in som en hedlig människaaa !

Damn sedan åkte vi stan utan anledning och gick från stan till Haga när vi kunde ha hoppat av där men men vi är hurtiga (johan är hurtig) ajaa what ewaaah.

Kom fram till Correeeeeh det var inte så mycket dra först typ 10 minuter stelhet sedan kom Fellan och Maja som hade hämtat dricka eller Julia dont kommer ihåg..
Ajaah sedan styrde vi upp drack lite sen gick man ner och det var fullt med folk det var värkligen proppat man blev typ kinde och taggad då gick ner med Nisse tha man i källarn där dom felsta var och styrde... !!!
Sedan var det bara röjj ett tag hos Corre !

Efter någon timma avrundade vi eller en massa gick till Haga skolan's gympasal där det tydligen var någon fest vi for dit det var hyfsat sweet men vi kom inte in för vi var tydligen för "fulla" pfffh shiiiit snack! ajaa johan började kaxa med en tjej som jobbade där efter tag orkade vi inte kriga längre kändes hyfsat drygt!
Så vi gick istället till stan MacNdicee!  åt några cheese och träffade Kajsa och Johanna i think dom hette ajaa vi begick till subway och åt i think! sen minns jag inge mer black out !

Men som sagt vi kom hem sent (4) Löööövee To Alll of your Mothers !

Är i skolan Like THisss ...

Skolan Damn Har ingen kärlek till Ersängskolan alls..


Btw är typ sickastee sjuk nu ganska inte kul allså !


                                                                YAAAH BLEESS


Im Bringing Sexy Back

Im Bringing Sexy Back

Shulolulu

Yeep Yeep Im back igeen...Morgonen Börjar sloow..Alltså ingen kärlek till umeå vädret.. fy faan hade världen skönaste dröm! drömde typ att det var sommar o allt sköna grejer, drömmen kändes så galet värklig sen när jag vaknar och inser att det fortfarande är snö och is-kallt ! så funderade jag på rakbladet ett tag..
Haha nee faktis inte den här gången har ju ingen... MEN MEN som sagt man är ganska Gangstaah av sig så man överlever..

Saknaden är hyfsat BIG till mina Friends som jag inte har träffat på ett tag ni vet vilka you are <3 !

Yeah ska fan ta o typ se på film en stund nu ajaaah kärleken till er alla !


                                                                    Jaaah BLESS !



Damn....

Yes kvällen är fuck'd Upp men kommen har nyss vart och dansat med josé o gänget (latin flow) vi är grymma faktis... haha namnet latino är för att glidarna som dansar är typ "latinos" eller dom är det.. så man känner sig lite outsider... men dom kan vara latino och jag kan  vara flow aiiigh !
Men det är  nice nu ska man väll kanske fara till alaa's lägenhet och styra med dom kanske men det känns jobbigt att fara till mariestrand.. men men what ska man göra lixom...

Ska in the dushen like now..



                     Yaaah Bleess!


Promoe

Promoe Promoe härlig lirare där ocshå.. var på semester med timbuk i thailand i år..
Hörde att dom spelade ett Gig på någon härlig klubb tillsammans med Looptrop o gänget.
 Gansska synd att man inte hade cashen och folket att fara dit o kolla på dem..
Aja man har väll några år kvar hehe !
Men som sagt man måste ha mål och planer här i livet... Typ vad man ska göra i sommar man har typ ingen aning nu ju förutom typ Gothia England Stockholm, Men man vill eller Jag vill fara på någon F*** konsär det skulle kännas Fett Tjill :) Men man har ju loow cash maan...


Timbuk !

Timbuk !  Härlig lirare.. läst btw hans intervju i kingsize.. Det var djupt... vadå alla vet att typ 70 % av alla rappare har tagit någonslags drog lixom daMN låt honom vara blir sjukt less på skvaller pressarna och folk som lägger sig i andra life.... Illa !

G

G-G-G-G-G-G-G Unieeet !

Kommeenteeeraa HJärna :)


Alltsååå.... Det skulle vara roligare om ni som llääste kommeeenterade MER ... för då vet man vilka som läser PÖSS !

Beep

Heey Shit det var ett tag sen men min dator har ju tagit en permis så jag kommer förmodligen skriva.. typ en gång i veckan...
Men nu ska ni höra på min sjukt sköööana uppstyrning alltså !
Fredags började lite hettsit...
Hade träning efter jag slutade skola på östra gymnasiet dryg som fan att ta sig dit typ byta bussar 1000gggrr...
aja tränade från 3 till halv 5 sen löpte jag till stan bytte buss och for till min fotboll på nolia..tränade från 5 till halv 7 tog bussen där ifrån hem käkade snabbt som fan sen for jag och tränade IGEN! fast det var dans så jag for och dansade till 9 var galet med slut körd efter det men men man härdar sen ringer Erik och Alaa ber mig komma till Marihem eller Mariestrand vette fan vilket av det...aja i alla fall hem duschade snabbt som ett as..
sen åt jag en macka och GICK till mariestrand mötte erik o alaa for till alaas lägenhet och styrde upp det var smyggravt med folk men men det funkade .. åkte bil till erssshboda igen.. hem däcka i soffan :]Loove it !

Lördag...
Vaknar känner efter om man har en baksmälla... neehjs hade man inte Nicjseee ;)
duschar och funderar på om man orkar fara till fotbollen men orkar tyvär inte klockan var ju fu faan 9... inte kul...

Aja är i hemmet kollar lite på repriser av al fadji chillar så där...
Sen styr man upp godaste luchen/middagen..Jag känner mig lite av en mästerkock alltså..
Sen chillar jag lite mer och funderar på vad man ska göra av denna dag som höll på att bli kväll, Kommer på en grym lösning att ringa lite folk och styra upp med en sköön film kväll så dära..
aja just när man drar upp mobilen för att ringa så ringer Alaa och säger att jag ska fixa en skiva och sen ringa Fjällner och sen komma till hans lägenhet...Damn jag blir förvirrad (tror att jag var fortfarande full) haha aja men jag gör det ringer upp erik ber han fixa en skiva för jag pallar inte (btw har ingen dator) aja sen hoppar jag in i duschen så dära... duschar typ någon timma fett skönt må jag säga !
Aja sen drar man till erik han är fett stressad vi skulle åka bil det men han har inte bränt skivan plus att Matte står å väntar på oss och matte skulle hämta en tjej innan han körde oss till alaa's lägenhet.
Men Men jag erik stressar som fan med att bränna skivan och uppehålla matte...
Efter 20 Minuter så drar vi oss mot stan..hämtar upp Tjejen glömde fråga vad hon hettee....aja hon bjuder mig på en cigg och lite dricka..sen fortsätter vi upp mot alaaz lägenhet när vi är där så ringer vi folket det dyker upp en massa glömde namnet på dom..fast det var ju jocke roos fellan julia o alaa o erik o tobbe och typ bea och hennes kompisar typ 5 st HAHA alla Beas kompisar hette Fanny eller det var Fanny Fanny och Fannie och En tjej som kallades för Danie eller något sånt..creeeepz.. aja senare dyker två till tjejer dit och ena hette själv klart FANNY blev as störd... kvällen går det är skönt så dära skön musik allt rullar på det blev inte överstört och inga poliser.. då känner man säg hyfsat med lyckad...typ på hög nivå... :) yeah yeah sen far jag till haga med julia felicia o erik så dära..


Aja Ska dra nu peace lööve and hotDögZ...

BTW vem fan kom på (HOT DOG ) allts varmkorv på engelska .. ? riktigt idotiskt varma hundar...stör mig påree som fan !


Im Not ReaTARD

Hahaha kära folk som eller den som läser den här bloggen har nog insätt att jag skriver lite o samanhängadnde eller till och med lite konstigt..(har inte märkt det själv men) Det beror på att jag skriver snabbt och som jag tänker hehe inte för att jag är lite  RETARD utan bara för jag inte orkar bry mig om stavning när det gäller blogg...Asså jag kan stava jag är ju ingen ligist precis men duvet jag bara inte orkar stava fint.. det är drygt DAWG!!
Så ifall jag inte skrev som jag skrev så skulle det bara vara tråkigt att läsa min blogg asså Damn...tråkigt folk skriver tråkigt !



Aja Peace löööv och som hot chokoladééé (ska dricka det nu)  Hö-hö-hö-hö

HejHej

Jaah man !

Its Fuck'd Up Maaan Asså seriöst ganska drygt när bloggfuckern inte funkar alltså...man blir lite små agg..

ajaaah New day same shit..fy fan är riktigt eller riiikligt negg på att skolan ska börja imorn har en del saker att ta itu med..
Plus att jag inte hittar min ipod laddare måste ladda den via datorn och shit det tar tid känns det som..

Btw har hört att Rmh och några ska styra upp en tvär underground grej nere i stockholmet när jag är där man borde fara dit och kolla!
Det var ett tag sen man var på ett gig eller ett stort gig man kan inte kalla kenring för något det var ju som en liten utav ett B shit!
Vill fara och Se Lorentz o Sakrias (Baselinee) typ dom är sköna live har man hört!

Asså fortfarande så känner jag absolut ingeeeet hopp nu typ min fuckade fuck spirit är ju hur lååg som hällst man har ju ingen sån hära typ göra någonting känsla vaknade upp imorse var typ hur seeg som helst vaknar typ runt halv 12 ligger jag där åå segar en stund..aja vaknar äter stressar inser att tiden går och jag har träning byter om taggar till med musik..Sen ropar jag på pappa ber han typ hämta mig så man kan röra sig mot stan..han frågar mig när träningen börjar jag säger kvart över 1..han börjar typ små flina jag frågar vad som händer då säger han aatt klockan är typ 2 nu för att det är typ sommartid..
Själv klart blir jag Smyg eller tvärsur då när jag inser att jag har missat dansen..sen blir jag sur för man kan inte säga att det är sommar tid då det fortfarande är vinter!!!!! Damn...illa men men.




Ajaaah Ska avrunda min skrivning for Now.. men men Peace love och ehm....aja peaace and some chickingwings! 


RSS 2.0