Back on my shiit like itch!

Tjoooz! dag 2 efter blogg pausen den här med bloggande är faktis ganska soft mode ju! ;D hahha aja skulle Dra till gymmet med Philip idag med det blev inte vi båda är för lata för de!
Sen får jag inte tag på Erik skulle träffa honom idag men NEeeej den där lilla åsnan svarar inte blir inte glad på lila Erika!
Pshhh aja i alla fall Vad ska man göra idag ?
JO: In till stan med philip
                                            sen.....typ....asså jag har ett stressamt liv men vet bara inte vad jag ska göra... chilla! jo jag ska träffa erik på ett höger eller vänster!
Juste jag kom på en grej! 
VARFÖR? Hata på Lady Ga Ga? she is the shit jag kollar i svenska skvaller tidiningar... (Lackar som fan för dom har aldrig någon aaannning om vad dom ska skriva) Men i alla fall så hatar dom alltid på hennes kläder det gör en tjej som jag känner oxå.... (Säger inga namn men börjar på n....och slutar på atalie) men i alla fall Lady Ga Ga får väll ha på sig vad fan hon  villl ? eller elller ?

aja vi släpper det hahah ett roligt klip, först ska ni se orginal som ni kanske redan har sätt men den är assss kul! ROFLWPIMP




 




Peace and love! from your:

Back like i was back for the first time!

tjooz okej jag har haft en lång jävla pause! men nu är jag tillbaka ska bring this doooown,

hur hela grejjen började det började med att jag köpte en dator igår och nu har jag fått orken att börja skriva igen! japp i alla fall idag ska jag clean up my rooom sen ska jag in till stan för att träffa Erik och Memil det ska bli soft mina söta pojkar<3 (no homo do)  ser blir det back  till akalla ska ta ett snack med mr Philip sindi jag har biiig plans nu fram över kolla på min blogg! när jag kommer hem igen ska jag skriva om min ny dans karriär! ska hoppa in i duschen nu !

RSS 2.0