WHOHOHOHOHOHOHOHOHOHO

WHOOOWHOOO shiiit Eirk Anoff e föör smart hahah folk trodde erik var dum va ? HA!? dumbFuxkaaz  125 iQ!!
fatta lixom att Erik Anoff e smart 125 iQ DAmn ingen fusk eller någonting alls!

Happy KwanZa

http://en.wikipedia.org/wiki/Kwanzaa, kolla upp den där rolig läsning och cool info! Aja i alla fall har jag lagt till en ny web läsare Safari på min dator och är riktigt sugen på att skaffa mig en MAC helt plötsligt haha sjukt iknow, ehm ja juste idag är det JULAFTON whowhoo.. känner ingen jul fröjd alls jag ville egentligen bojkotta julen fattar inte vad den är bra till man blir mer stressad än avklopplad och lugn, faktis jag är inte ett dugg hype utav julen! men men den var fräshare när man var yngre lixom! men men ska återgå till att fika och chilling med familj för det är ju vad julen handlar om i slutändan eller ? BULLLSHIIT ! tror inte på det ett dugg tror helt ärligt att julen var gjorde för det där med familjen och allt jippo, och vi alla vet ju att Jesu födelse och allt det dära! men det har ju nästan ingenting med dagens jul att göra? sjukt vart kom jultomten ifrån?! har ju ingenting med jesus att göra ? tomtens kläder var ju grön vit nu är den röd vit RÖD VIT? hmmm som vilken produkt ? jo COCACOLA!? bull shiitt.. shit less men jag tänker inte förstöra eran jul.. men aja jag tänker inte förstöra en jul ha en riktigt  varm ju och kom ihåg kolla på Anka....
INTE ANNA ANKA! bojkotta henne helst media kåt dam... ack ack sa ankan... roligt va ?
Med det där sagt så önskar jag er en riktigt god jul! :)
Puss kram oNe love peaCe !

PreshSelectah!

För det första slänger jag iväg ett förlåt!

Okej nu fortsätter jag med det jag ska skriva lixom, idag har jag vart i kista galleria med natta typ hela dan det var fett chill brände bort typ hela min lön i dag känns ju inte jätte hype!! men fixade julklappar till mina päron blev det en spikmatta sedan till min pappa blev det Barack Obamas Bok Dreams from My Father, det känns faktis bra
hoppas att dem gillar det jag köpte,


Sen gick jag och natta och såg på Avatar


Heeelt fräsh film! mkt värd o se!

sen kom jag hem mötte upp philip o Robin och vi skulle äta mat hemma hos mig som mamma lagade lite africka roots, hah skiit nice jag och philip åt på rikitgt nice robin oxå men efter ett tag så började robin baila! fick ont i magen mohahha!

Nej det ärä fräsht jag ska dra till philip nu skulle bara hoppa in i duschen!

 

PeaCe One Love!

                                 


Day before X-Maz

Dagen innan jul whowwooo helt fucking awsome och erik anoff har inte köpt en ända julklapp, hur koll e inte jag lixom? nej infact så är jag riktigt stressad ska till kista galleria idag och jul hanlda det blir as bra! och om folk undrar varför jag e vaken 9.52 på morgonen när jag kan sova ut e bbara för att jag måste hämta ut min lön idag på nordea banken, så ska röra mig inmot kista om en pisskvart! tänkte skicka iväg ett snabbt inlägg bara innan dess...

här får ni lite dans av erik



Måste medge att jag är en jabbaawoockee hela dan varje dan men SupaCr3w trixar med biffen :)

ska bounce nu hare Bra 

One Love!


Oneinamillion aka The Trendsetter!

Philip är ett missförstått geni. Det är inte alla som förstår sig på hans handlingar, eller hans sätt att tänka på. Låt mig ändra på det. Det är ingen som förstår sig på honom. Allt vi vet om philip, är att sålänge han försöker göra någonting hel hjärtat, så kommer denne underliga man att skapa under. Dock så ödslar han väldigt ogärna energi på någonting. Hans hårda yttre är nog för många som ett skal, för att under detta skal, finns en ung man med mycket att säga. Men jag vet, jag vet vad som finns under Oneina's hårda skal, under skalet finns, den killen du vill chilla med, killen du ringer å säger awsome saker till, killen som hänger med robin n shit.
Om du läst allt det här så tycker jag att du borde gå in på google, söka på skaffa vänner online och klicka sök, för du har troligtvis inte mycket att göra just nu.
Hur som hälst. Oneinamillion och Philip är två hela olika personer, Oneinamillion är en Narcissist som älskar uppmärksamhet, matriella saker och bitches.
Philip är en tung snubbe som sätter andras behov före sina egna, inte alls behöver mycket mer saker än de mest nödvändiga och han älskar bitches.

Ingen kommer dock förstå Philip aka Oneina. aka The Trendsetter aka Anakin Flytalker. Men vi kan alltid försöka, alltid, försöka.


//This is Oneinamillion.
One.

Diamonds are not for ever!

Shit jag försöker blogg från min iPod eftersom att min bror har min dator och jag hans,MEN eftersom hans dator har allvRliga mentala problem så är den obrukbar, så det blir ett kort inlagg idag, hollaah imorn one love! Försökte lägga till en snygg prettyboy grejj där nere som jag brukar ha men det är fan för jävla svårt på ipoden så jag skiter i det den här gången, btw bara från ingenstans så bör ni om ni inte redan ha lyssna på miss Alicia Keyes ny skiva den är ganska skön! Sedan Chris Brown graffiti helt okej han har några låtar so är bra, visst kanske du inte vill lysssna på honom efter Rihanna grejjen men lyssna på hans skiva ändå ganska illa att fortsätta bojktotta honom haha jag menar han har gått igenom en del! Woow skrev ändå en del trost allt! Kanske skriver senare om jag inte somnar är ruggit trött och har 2 timmAr balett imrogon på morgonen så i need my sleep! One love Bless !

Imma Jerk...

Chuz,
Sitter nu har fixat lite skön belysning i mitt rum så jag känner den dära härliga modén,viben aah jo det är fräsh, som sagt skön belysning är bra om man är utlimate chill!

Yes idag har jag dragit till skolan hände inget värt att nämna i min blogg känner jag även fast jag aldrig skriver något av värde ibland haha, Men min dag i korthet då, vaknade trasade ner ett par gamla jeans ( du vet typ hål i dem änd Issshhh) *censurerar mig själv ibland baah så att ni vet de, Aja när stiger ut genom dörren känner jag hur jävla kallt det är utomhus men jag gillaree! pluss att det var snö också det var riktigt härligt med lite snö fick en snabb jul vibe mitt i det hela haha så det var freesh faktis, sitter på tåget inget händer känner bara att jag börjar bli riktigt less på att åka tunnelbana nu !  un chill asså. Kommer till skolan har någon random lektion bla bla bla... inget som någon orkar läsa och jag orkar att skriva haha. Hadde prov i dag på STreetDance det kändes bra men får hålla ögona öppna på mitt betyg!

Jadajajda jdaa inget av värde!

SÅÅ nu sitter jag i min säng med min modé musik och belysning kommit nyss ur duschen så man känner sig fresh BEYOND Death!


Ska äta något sedan om ni har tur kanske ni får någon skööön klipp llrr så! BtW DaVe är offfficeeellt med i TrendSetterS jERk-CreW freesh va ?

  OCch Den Senaste tillskottet! DaviiDAVe!




FLäääässh Men ska Bounce Med kärlek till Er alla här får ni lite NewBoyZ






One Love!

Snabbiizz



En skön låt liten Klubb Bäängeer!! you heard it first @ PrettyBoy, but i heard it first from OneinAmillion,

Ser på film en i love you beth Cooper, haha fett skön film btw!

ska se klart den nu, Kizz and löve
from


Chuz

YO har gjort en ny blogg design tyckte inte att den blev riktittt Fancy men den får duga än så länge,
Ligger i min sköna säng o Launchaar :) Däckade riktigt bra igår haha kom hem från en underbar dag!? i Malmö den var gaalet sköön härliga mäniskor mycket dans o feest! haha yees orkar inte skriva o berätta alltihop för mycket att skriva så här tidigt på morgonen! men i alla fall just nu ska jag dega lite sen dra och träna lite för att sedan bara extrem chilla ikväll känns som ett skönt sätt att avrunda helgen på !

Det kan komma att jag skriver mer sen Peace FOLKET :)


RSS 2.0