Peace in!

yarra yarra mane ?
Så idag blir det inget video inlägg vilket jag egentligen skulle behöva göra för att har ganska mycket att skriva om men jag känner inte att jag riktigt hinner måste städa fan, fett segt men det är ngt jag måste göra, typ tvätta behöver jag också göra haha det har gått så långt att jag funderar på att använda t-shirten längst ner i tvätt korgen och bara spraya den med lite axe, hahaah fast nääe, fattar inte hur det kan vara så drygt att slänga ngt i en maskin och vänta i cirka 30 minuter för att sedan hänga upp dem i ytligare 30 minuter?.
Insåg att vi människor nu förtiden är så fruktansvärt lata (speciellt jag) men jag kan åtminstone erkänna skiten, Bitch* jag är så pass lat att jag orkar inte ens lägga mig, hah nej men asså det är sjukt, hur kommer det säg att vi i "väst" är sjukt mycket latare än en avrige afrikan? asså jag menar det är ju dom som egentligen borde ha all teknik prylar och sådant shit som Japan eller Usa eller Tokyo har... shit vi skulle behöva leva ett år utan alla våra tekniska grejer ett tag för att se hur världen var förut!
* (asså på sommaren...jag e ju inte dum!)*
Men damn ligger nu i sängen efter ett tränings pass i Odenplan med Filip,johan, o yaiya,
grejen är att jag vet inte ens om jag orkar berätta om min dag för tror inte att ni som läser min blogg, eller kanske du som läser min blogg bryr dig så hårt om hur min dag har varit? för när jag läser bloggar skiter jag fullständigt i att du var och handlade godis på ica?! fuck that jag  vill ju läsa om typ att du failade på väg till tåget eller missade bussen, eller slutade ditt jobb för att jobba på ett nytt ställe men du fick inte jobbet på det nya stället och nu är ditt liv fuck'd! =)
man vill ju läsa vad folk klagar på och så vidare, eller ifall det är något roligt som har hänt dem, i dont realy (stavning) giva a motha  fuck about your day, (om den inte sög eller var extremt awesome) men då tänker du varför läser du denna personens blogg då?
jo glad att du frågade faktiskt!
BITCH*
för att jag kanske vill?! eller för att denna person en gång skrev något roligt som jag vill läsa igen? hmm har du tänkt på det eller? nej för det har du inte...fucker...
Hmm kanske borde vara snäll mot dem som läser min blogg borde värna om mina få som läsare ...
tss yeah fuck that får ändå inte pengar för skiten!
Och nej jag är inte bitter jag är faktiskt ganska glad förutom att jag måste städad mitt rum duscha och så för att jag orkar inte ta tag i det senare!
Well med det sagt så säger jag PEACE IN!
Juste varför säger folk PEACE OUT ?! du vill ju inte att freden ska ut? iiddijuuot jävel?
du vill ja ha in freden du vill att fler folk ska liksom vara fredliga så peace out är inkorrekt enligt mig! så säg PEACE IN!
Juste fan jag slutar aldrig skriva kommer på saker medans jag skriver hela tiden!
Jag blir skit glad utav kommentarer fan kommentera efter ni har läst jag försöker oftast kommentera de bloggarna jag har läst för att visa tacksamhet, dom flesta bloggare vill ju att folk ska läsa det dom skriver även fast jag säger i dont give a fuck och glömmer lägga in punkter är och där. Men så vill man ändå se att folk visar tacksamhet eller åtminstonde gillar the shit ni publicerar lr ? aja fuck to the you och PEACE IN! :) kärlek!


Love yourself!

Äälska dig själv!
Nikeisha Andersson   
http://thetripto.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/NikProductionz
Dagens budskap älska dig själv älska med dig själv också om du vill det i dont giva fuck :)

nr 3, shut the fuck up!

kommentera gärna!         

Första andra vlogg inlägget!

hey yall ! Ska försöka mig på att vlogga hahah !

20:10

Njaa har inget att skriva är fortf sjuk,

18:39

ShiieeTT !
Hey U! okay for real for real! måste bara säga att idag jag har sätt en video som kommer att förändra mjuzik Wörrld!
Ait! chills

Ni vet Will smith?! haha dum fråga ! aja men i alla fall Hans Dotter! daamn u! hon e inte nådigt duktig?

Hon är Bara 9ÅR ! hon sjunger som Rihanna OCH rappar som Nicki Minaj! fy fan asså när hon blir äldre...

Kolla inte på mig sådära ! JAA det är sjukt tänk hon e nio jag är 18 nästan 10 års skillnad... bla bla.. tss när Karate kid släpptes minns hur tjejerna i mina klass bah oh ma gad när han bli äldre... och det är heelt okay men när jag säger att när Willow blir äldre då är det heelt fel.. aja i dånt giva FAACK! :)

 

Med det sagt ska jag käka, Deuce!

STOP!!!!!

Hammertajm ooho hooooh oohhh ohhohhoo ohohoohhoo can't touch this...

 

Nu PeaCe,

yes

Yoo Heey Y'aall...
Okay ligger fortfarande i sängen känner mig rastlös och värdelös klarar inte av att göra ingenting... måste börja get shit going, aja men idag när jag har suttit vid datorn och mitt kära Xbox... så har jag gjort lite tänkande... för det första! varför har inte Entourage eller TrueBlood ute idag ?! man borde kunna ladda hem den eller typ se den på TvShack vid det här laget, daamn stör mig när saker och ting inte går my way! Aja nu blir det att försöka sova så jag orkar till skolan imorgon! sitter och längtar lite tills på Fredag! Hoffmaestro på grönalund kommer att bli Whickeed!

Juste kolla på videon TimDeLaGhetto är en av världens roligaste snubbe! madProppS!

Börja kolla lite på hans videos och fastnade lite på denna för den fick mig att tänka till, hur många gånger har det hänt er att ni försöker vara schyst och hyglig mot en person, och den jäveln har mod att vara dryg tillbaka?! haha det gör mig gaalet maad, typ man bah försöker vara en trevlig snubbe lixom försöker ge samhället sin andel av det goda sen kommer en lite slyna och bah spottar en i ansiktet ?

P.s

Jag kanske borde tänka på att typ min framtida chef kanske går in och läser denna blog?! 
vem driver jag med kommer vara arbetslös och leva på akassa om jag inte lyckas med SoClothing... medans jag skrev den där raden över mig insåg jag att man faktis måste jobba för att få akassa så där Failade jag med.. aja who give's a faack?! not me,

 

Lmfao- Yes "every day i see my dream"


18:02

Hey U!
Erik här, är fortfarande galet sjuk har legat inne hela dagen, suger major! fan kollar ut genom fönstret och ser att det är fint väder ute men så ligger man här med världens jävla hals... aja vad ska man göra? 
Utan för mitt fönster om ni undrar... jag börjar ta mer bilder med min mobil för att aah vette fan varför egentligen, Aja vad har jag gjort idag hmm sätt Family guy hela dagen, sen har jag vart inne på Caliroots, för att Filip skickade en länk på världens awesomeeer skoor, jag är heelt kär i dem!
Juste jag ska lägga in skorna kom jag på... 
där har vi R2D2/3CPO fett fräsha sedan har vi  SUPER DEATH STAR skorna,  fy fan vad jag e taggad på de dära skorna, gillar att Addidas alltid lyckas med deras Star Wars kollektionerna de lyckas alltid drop the bomb! aja nu ska jag dregla lite på skorna medans jag kollar på fam guy!
Juste där har ni även super death star jackan... oooohh wiiee kan inte vänta tills jag får dra på mig den jacka...
haha såg även idag ett par..?! hmm fan ska man säga overall ? onepice! ska inför skaffa mig sånna!
shit tycker att dem är fucking awesome! måste ha one Piece!
aja nu ska jag käka något, skriver senare!
Piece!

You like the way i ride it...

Shit kan inte sova så sitter och lyssnar
på Ciara Ludacris Ride it! riktigt fet
låt, och ser på massa random youtube klipp medans jag väntar på att Everybody Hates Chris ska laddas klart, mm as segt vad mer finns det att göra en natt som denna ? typ ingenting egentligen förutom att sova fast.... sömn är ju överskattat,
Hmm gick igenom massa bilder sen såg jag den här bilden som jag tycker var ganska rolig så jag postar den på min blogg, Har en hel del ego bilder och så vidare men ids inte lägga in alla, plus jag skulle värka vara en allt för narcissistisk lite mer än vad jag redan är det skulle inte vara så kul för samhället, eller?! aja i dont know sitter och bara bablar på om ingenting värd att nämna på bloggen för att jag är trött och det går inget bra på tv, och jag har spelat alla spelen på xboxen sätt alla filmer på datorn, typ alla nya filmer som finns att dra hem idag för att jag inte haft något liv, sucks major att vara sjuk.
Trodde faktiskt att det skulle vara skönt att vara ledig en dag men nej jag ångrar mig, inser att jag blir så lätt rastlös! som idag nu är sjukt rastlös så att det finns inte men ska försöka sova nu ... snart ASAP så fort jag har sätt lite EBHC, ! Hmm...Fan vad ska man skriva? juste! jag är i behov av en halsduk någon som har lust att virka eller sticka en svart eller grå halsduk som är lite tjockare men inte allt för tjock vill inte kvävas eller typ dra den tusen varv runt halsen, just as ju know, de finns att köpa på carlings har jag hört men gick dit men hittade ingen som jag riktigt ville ha,
Well ha en bra kväll! ska försöka skriva imorgon om jag hinner efter dansen!                    

recap,

Erik här om ni minns mig...den svarta snubben som e på headern? yeah uhm thats me.. okay! jag har inte skrivit på ett tag så tänkte dra en snabb recap! och liksom bara putt it out! Det har varit en intensiv vecka, (veckor) har repat med Yaiya och bandet och kören och dansarna det har varit en rolig "resa" varit vissa dagar då man ska repa efter man har dansat hela dagen i skolan och baa va fan gör jag detta för? men det är värt det!
Aja Vi har repat nästan varje dag och jag har typ jobbat och gått i skolan samt planera och kollar upp saker för SoClothing, så det har vart väldigt stressande men repen har varit riktigt roliga faktisk men måste medge att vi har varit riktigt flummiga allihopa men det blir man ifall man umgås så mycket som vi har gjort i en och samma danssal känns som typ Reality serie typ Flooorfiller, lr ngt aja, lite bilder?  har inte var så himla duktig på att fota så jag snor lite bilder från Filip o Yaiya,
Det finns fler bilder och jag ska försöka lägga in dem när jag har tid,
Vi var i västerås och giggade i lördags! det var kul dock så var dit resan kaos, men på vägen hem hade vi det as roligt och efter det så gick jag ut med Amir o Björn och Sara celaya var inte ute länge för jag skulle jobba dagen efter så jag vandrade hem tidigt ,
Nu hoppar jag lite mellan dagarna, men i Fredags var jag ute med lite folk från klassen och Aida det var major! haha vi var på klubb Blå vilket var si sådär men vi festade så pass hårt att vi (Daimen) blev utkastad, men hey det är bara kul!
Slänger in den bilden på Amanda Aliz Amy John och Madde jag var för modligen för borta för att vara med på bilden! haha nej men jag hade det trevligt !
Well Well nu ligger jag här i sängen och är sjuk vet faktis inte om jag är utbränd eller bara sjuk men jag antar att jag är sjuk för mår faktis lite bättre nu har bara ont i halsen har legat hemma hela dagen i sängen har inte rört mig mer än att typ gå och hämta mat och chips, men lär dra till skolan imorgon med tanke på att jag ska repa med Dansarna inför Tv4 som är nästa måndag! ska skriva upp exakta tiden vi visas på tv så fort jag vet något!
Aja det där var ett långt inlägg asså! haha men aja var tvungen ska försöka att bli bättre på att uppdatera! och tack för alla kommentarer !

RSS 2.0