Som man raggar får man ligga!

Som Man Raggar får Man LiggA
Sitter här med blandade känslor, sur för att jag inte fick sommar jobbet från Sthlm's komun kom igen?! det var min back up plan... inte helt OK!
är på bra humör för att vädret är sig vackert likt... jag är riktigt nöjd och efter typ 5 veckor är vårt bad rum äntligen klar renoverat om det inte nu ska strula till sig i sista sekund så efter detta inlägg ska jag käka... hamna i mat koma sedan hoppa i våran nya jacuzzi, stavning ?! ska bli fett som fan sitter och lyssnar på snook fett mkt nostalgi på denna där asså! ajaa jag börjar bli hungrig så jag ska avrunda mot maten! men vi kanske höres senare,
ni ska få lite musik från mig också!
By the way jag har namnsdag idag!
Och jag vill att folk ska ge lite tipps jag ska skriva en lista på 101 saker jag MÅSTE göra innan sommaren är slut!
så ni får gärna hjälpa till! för ni vet... det är sommar baaby!

Godnatt lr goddag?

Well hi Peepz! kom nyss hem, haha jag o Angelica gick en lång jävla promenad kändes major hurtigt av mig faktiskt riktigt nöjd tänkte bara avrunda kvällen med några visa citat och en gammal och skön låt!
-
"Hellre orädd och leva ett kort liv än rädd och inte leva alls! - Angelica Holmberg"
-
sen ska vi avrunda med lite snook?

Back!

Okaj nu har jag haft min lilla pause, har haft en jävligt stressig period i mitt liv *no emo, men i alla fall nu äre chill med mig har haft en riktigt bra idag vill tacka min kompis Solen för det ;)
Jag har klippt mig hos Philip idag det blev riktigt bra faktis skit nöjd killen kan klippa hår! :) nästan lika bra som wolverine är fett aWesome! något som gjorde mig riktigt irrad är att Wolverine betyder järv... kom igen.. JÄRV? shitt jag har alltid trott att det var någon extreem version av typ Varg... men det är järv ?
brushan? det där är inte awesome?
Jag menar kolla på Wolverine!
Tänker du inte på något Uberawesome djur då? inte en fucking järv... aja jag ska släppa det där nu!
Men i alla fall var på stan idag träffade Malins vänner från Borlänge! Linnea Jessica fett skönt folk,
Dagens Citat av Jessica,
Jessica- Jag borde inte ha mens just nu men jag blöder som en jävla jude där nere !
Hahah tyckte att det var jävligt roligt No offence till judar verkligen inte har en tjej kompis som e jude hon blöder inte alls, hahah men i alla fall har haft en bra dag imorn ska jag dra och fixa mitt jefflaa LEGG! whohooo!
Ska dra nu o träffa Angelica på en Promenad runt Näckrosen, Eller som jag och Philip säger Näääckrosen!
16:50!
Kanske ska slänga in en näääk låt?  jaa jag gör det fan !

James DeCarter

Whazäää! James DeCarter här... mitt nya Aka ifall någon undrar tkr att det är fett fresh! men i alla fall sitter här och chillar galet, är sjukt taggad inför kvällen ska på urban connection gaalet taggad! sitter nu och taggar med Steve Angello lite house musik iför sig men ikväll blir det funk och danchall baajbeey!

Aja jag har inte uppdaterat på ett tag men det är mestadels för skolan men oxå mycket private life stuff! aja men nu ska vi inte vara sånna!
Okaj har säkert lagt upp den förr men ni får den igen den e feet!
hah tag time WHoooopo Theere it IIZ den ska få er på mode inför kvällen !
Juste det var ett tag sen jag put up ett par kicks så ska göra det nu här har ni ett par fräääsha Air max har aldrig Egentligen vart ett fan men gillade just denna modellen!
Increaasee Tha PEACE!

,,,

Jag har ingen lust egentligen att blogga men var tvungen att lägga in denna...

leka med livet som insatts...

 

Spelade rysk roulett!

29-åringen riktade revolvern mot tinningen, tryckte av och överlevde.

Han ville utmana ödet en gång till.

Men skottet tog hans liv.

 

 

Riktigt synd 29-åringen kom hem till sina polare med en pistol och sa till dem att han ville spela rysk roulett!

Hans vänner ville självklart inte spela pga de har vett mellan tinningarna, aja snubben sköt en gång och överlevde..snubbeeen vaaar tvungen att utmana ödet! jävla idiot aja han tryckte och dog... fatta chocken för hans vänner som var tvungen att sitta och se på när ens kompis tar självmord ? för det finns ju inte så himla stor chans att man överlever 2 gånger i rysk roulett... aja vissa vill bara leva on the edge...!

 

Aja det var ett annorlunda inlägg men jag var tvungen att skriva detta, aja måste skriva ett tal nu för jag har prov imorn nationella ! men jag vill att ni ska lyssna på snoop doggs nya mixtape på SPOTIFY! orkar inte länken men sök på snoop dogg i wanna rock!

 

här får ni låten i wanna rock den e feet!

 

 

Kärlek...


Namjoonglilingjoo

Senaste nytt Xzibit har åkt fast för fortkörning idag, haha fail, i ett race som heter gumball är en tävling som går ut på att massa rika folk kör runt i svin dyra bilar och dom ska köra från ena delen av Europa till den andra, och den olycklige mR- X  åkte idag fast för fortkörning... varför detta var intressant var ju för att han åkte fast i sverige.. thihih av Skåne polisen på väg till sthlm, har kommit fram till sthlm tydligen för nån timma sen så han och en massa andra från tävlingen kör runt i sthlm city inner stan! Kanske man ska dra till stan kan man träffa på dem, I alla fall klockan 9 på stureplan och plattan kommer allså 124 St lyxbilar köra igenom där, bland annat Xzbit!
Yeessiiirr....
bara för det slänger jag in en av hans tynngre låtar!
One Love!

Lark on my goCart!

Booomchakala, Chief rocka!
Lite old school!

Det var lite old school right there for you,
Vädret e heelt insane just like Gröna lund ;)
YeesSir! håller på att plugga så ni får nöjja er med det där ! ska skaffa en fucking kamera snart så jag kan ta bilder på all the sick stuff!

Eriano part 2

Hej! Erik här...ville bara säga hej..till alla mina fans idag tänker jag inte skriva så mycket tänker lägga upp en
video som ett av mina fans har gjort...
Mycket vackert!
Nej det räcker inte med bara det eller hur ?
om ni undrar har jag ingenting med denna låt att göra hittade den på youtube... den e riktigt fet! folk tror att det är jag som har gjort den men det är det inte.. jag är inte så smart! sen är texten väldigt kvinno förnedrande och sånt gillar vi inte! RESPEKTERA THE BITCHES!... och om ni vill lyssna på hela låten så finns den här
PEACE !

RSS 2.0