Back on Track Az im iz

Så nu ska jag göra min efter längtade lista på några sköna låtar dom kanske inte kommer i ordning men..
First of så Börjar vi med lite Bone Thugs!

1 Crossroads
2 Dont you forget me (ft Akon)
3 If i could
4 Notoruis Thugs (ft Twista)
5 I tried (ft Akon)
 
Yes Bone thugs gör grymma låtar men kan inte skriva alla!
jag gör så att jag skriver Top Fem av Artister istället!

Kanye West

1 Hey Mama
2 Good life (ft T- Pain)
3 Jesus Walks
4 Tuch The Sky (ft Lupe Fiasco)
5 Stronger (ft Daft Punk)

Akon

1 Don't Matter
2 Mama Afrika
3 Belly Dancer
4 Smack That (ft Eminem)
5 I wanna Fuck You (ft Snoop dogg)

Snoop Dogg

1 What's My name
2 Next Episode (ft Dr Dre)
3 Amerciaz Most Wanted (ft 2 Pac)
4 Gin And Jucie
5 Vato (ft B real)


Adam The Tensta

1 My Cool
2 Born And Raise
3
Banging On The System
4 They Wanna Know
5 Is the 80's (mix taaape) lite underground shit..


Veronica Maggio

1 Dumpa mig
2 Gå nu
3 Nöjd?
4
Havanna Mamma
5 Inga problem (ft Snook och petter)

Snook

1 Inga problem
2 Mr cool
3 Svett å Tårar
4
Lejonhjärta (ft Organism 12)
5 Längst Fram i Taxin


Movie Night Agiht..

Yuup Yupp!!

God Damn It...igår var det en fuck lång natt/kväll..
på dagen hade man tränat o vart hurtig och grejer riktigt duktigt av sig typ små nöjd, Senare på kvällen så kom Erik till mig då blev lite Tjockis för han brukar alltid "holaaaa" innan han kommer men aja han kom in så gick det typ 40 minuter om allmänt  vädersnack och typ data sittande ^^ sen kom vi på att vi borde styra upp något ringde runt en massa eller typ 2 vi orkade inte mer vi insåg att alla hade gott i ideeeeh nu på fucking vintern helt kaos! aja så då bestämde vi oss för att fara o hyra en film se den och efter det så skulle vi fara ut för då var klockan typ 10 kanske 11 grymma beräknigar ! Aja Vi ringde Eriks Tu Madré fick hon komma o hämta oss drog till (Hemmakväll) på stan när vi var där så funderade vi på att dra på bio för att det var så nära där vi var.
Men det skippade sig för vi kände inte att det var någon värd film att se...
Aja väl inne i affären så kollade vi in en massa filmer men vi visste inte riktigt vad vi ville se ifall det skulle vli en skräckis eller en rysare av något slag.
 Men efter 10 minuters velande så hittar jag filmer Rum 1408 tar fram den visar den för Erik han får typ kalla kårar eller något han tar direckt avstånd.

Erik- Fuck du jag ser inte den dära fucking filmen igen den är sjuk den är cp aldrig!
Jag- Haaahahaha Meees wuisse pussy Winer Bitch! varför inte det är bara en skräckfilm!
Erik- Pssh kalla mig vad du vill men nej vi ser inte den! Den är helt fucking sjuk jag sväR!
Jag- Haha okejj okejj okejj..men vah fan sten sax påse på saken ?
Erik- eeh nej?
Jag- Jo jag svär kom igen orka Waina!
Erik- Visst visst..

Så kör vi och jag vinner ofc! så väljer vi den och sen en till film "Flood"
Vi åker hem startar filmen direckt i för hoppning på att hinna fara ut efter vi har sett filmen.
Jag her undan mobilen filmen börjar ruskigt seeg altså och jag ser på erik han är spänd för att han hhar redan sett den dära filmen på bio.
Aja själv är jag ganska tvärrädd av mig gillar inte skräckfilmer alls men den dära filmen tilltalde till mig på något sätt så man fick ju som lov o ta den!
Aja filmen går han kommer in i rummet som sagt..(btw Emil var också Med)
Filmen får en Galet Cp Twist och sjuka saker händer som man inte tror ska hända och jag blir tvär rädd rycker till lite då och då..sen mitt i allt kommer Malin in o hoppar och skrämer fucking livet av mig jag kan lova på att mitt hjärta for upp till halsen fick typ blodsmak i munnen..
Aja vi ser klart filmen efter vi har gjort det är jag hur jävla rädd som helst och då bestämer vi för att inte fara ut för ingen av oss skulle palla det...
Aja så då orkar vi inte röra på oss så vi ser en till film.. (final Destination 3) haha vi såg först 3 sen 2 sen 1 i fel ordning ganska roligt aja.. men den var inte hemsk bara äckligt jag är inte överkänslig mot blod men den var ganska näästy typ blev för mycket blod i dom dära filmerna..
Klockan blir 4 på natten och vi bestämer oss för att sen en komedi men när vi kollar runt så märker vi att vi har sett alla komedi filmer som finns hos erik så då ser vi ( The fast and the furuios) Alltså ettan..
när vi har sett filmerna så är klockan typ 6 på morgornen och jag typ håller på däcka så jag bestämer mig för att sova för jag skulle ha dans idag typ nu..så då sover vi till 10 blir väkta minns inte av vad aja det vara crazy!


Peace love GodBless all the Bitches! YallaaH


Yep Yep im In..

©...Chuch* yes west coast.  Har man lite å göra så har man! fuck alltså vaknade upp imorse med världens solsken galet typ kändes som någon pekade fucking lampa i ögat på mig...Suck* aja i alla fall blir jag smyg glad och så inser att det blir en skön dag och så kliver in i duschen kommer tillbaka ser att det tvär snöar inte mjuka härliga guliga snöflingor utan sura äckliga som ingen gillar! Jag är i duschen i kanske 30 minuter kommer tillbaka och det är helvettes väder! Blir sur alltså..Det är ju fu fan påsk nu ska man börja springa runt utan jacka och måla sig till kärringar o shit..men neejsh det tillåter inte naturen! Ska fan saöka den dära Jälaa "moder natur" och klå upp kärringen! ska dra nu Puss kärlek och afrikansk sommar sol! YallaH

Candy..

Candy.. Fy fan Glad fucking påsk alltså för på påsken för du äta hur mycket godis du vill lixom and wee lööve candy Right! haha

Yep i'm in

®emix... Fuu aha yez vart och tränat fuck vad hurtig man är alltså!
Fo sho aja man har börjat bli en blogg *nerd* nu det är illa kommer spendera mnga fuckiing timmar på den hära blogg skiten har blivit en bloggare det är inte jag alltsåå..
Men Daimn ikväll Blir det utgång har styrt upp med folk och allt visst är man små duktig!
Det är inte lätt att vara att vara vara.. yeahs fho sho...

Aja ska avrunda kanske sign in senare och styr upp med fliszhhh !
Peace lööve och Respect my strugle !   God Bless....me Aiight !!

503733-5

503733-5MhM ! Så äree så äree !

Yep i'm Here

Yez New dag fuck asså jag börjar seriöst tröttna på lovet..händelse rikt? "ja" Nääe Fuckit förutom att jag har sett ken och vart med min Baby så har det inte funnis ett pizz att göra..

Men Men som sagt am a G så jag måste nästan styra upp med något fett typ snart altså get krunk!
Men helt alvarligt så ska jag fara och träna nu snart..

Sow love eash other and me ofc..peace lööve and Respeckt my Hustle "Strugle"

So Fly

So Fly 

Jasså !?    

aaaww

aaaww    Fan vad sant lixom det är inte lätt o vara skillad och samtidigt älskad av alla ! PZ

Ken ring,

Igår var jag och såg Mr ken ring..


Kvällen började fan fuck'd och seeeg.. yes den var seg som ett svin fast som sagt så styr man ju upp och ringer folk.. var på väg till förfest hos Magnez Fan drog på mig kläderna men insåg så fort jag steg ut genom dörren att det var sjukt kallt det  var  kallt som ett as så jag gick in igen hade inte så stor lust att bli förkyld eller mer än vad jag redan är.
Så när jag väl kommer in typ ringer jag Magnez kinde off och förklarar lääget lixom o säger att det funkar ju inte det dära med att gå till östra så vi gör upp en deal att han ska möta mig på stan med some drinkish : ) så jag sitter hemma tjillar lite ser på tv sen möter jag min homie Sandra på bussen vi samtalar en stund tills jag ser världens jävla tjej kliva på ! när hon närmar mig så inser jag att det var min flickvän...haha så vi åker pratar med henne o stuffs.
kommer fram till Hamnmagsinet så säger dom att Ken uppträder om 1 timma (10.20) drygt som fuck !
Aja det drar till sig med dans och batllz funderade många gånger på att visa vars skåpet ska stå lixom för det var hyfsat sköna dansare där men jag kände att jag kunde ta dom ofc.

aja det funkar ju som sagt sen kommer ken dit han var ju skön. jag var faktis lite Skeptz mot honom trode inte att han skulle vara så bra men ajaah han var helt okey!
Sen mitt i allt så dyker Million Stylez ( snubben som gör miss fatti fatty ) han spit lite lyrics helt okey faktis!
ajaah kvällen är skön och så sen är man kvar och så funderade på att fara på efterfest o shit men inser kylan och bangar..

Aja Whata Fuck Pz Lööve don't tuch my gurl and RMS : )

Yez

Påsklov känner man tagget eller ?
Faktis inte helt jävla kasst typ 10 till 12 minus varje dag, kallare på kvällen klart som fan man inte orkar fara och festa eller göra annat roligt i den kylan.. Umeå är typ ett kallt helvette lixom !
Fy fan Men som tur så är man duktig och gör det bästa ur situvationen.

Ska styra upp med en lista på saker man faktis kan göra i denna isiga stad.

Med Ett *suckande* så avrundar man Pz !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0