23:11

ShooOoZ,
Sitter här nu och lyssnar på Kanye West nya platta sure jag kanske kommer att tjata ut den skivan innan veckan är slut men jag är helt dö kär i den, den är riktigt bra! ni borde lizznaa på den, whalla ! =)
Juste jag gled in på peace and loves hemsida och så att det var bandsläpp, och det var grymma band/artister,
först Daniel Adams-ray, Oscar linnros, och Maskinen,
Är så sjukt lycklig över att dom kommer till peace and love, i år sjukt nice, men grejen är att jag vet inte om det är värt att köpa biljetterna nu,? mina friends verkar inte lika taggad på att dra dit som jag är i år, alla är skit off,
Jag menar om Jay-z kom förra året så måste årets "huvud akt"vara större? blir svårt att toppa jay-z om det ens går, men dom måste ha en bra jävla line up i sånna fall, well well, ska faaacking sova nu!
ska få bort mitt jävla msn virus som jag har fått btw,
hahah de e så sjukt jävla virus det är en kontakt som inte är en människa har jag kommit fram till, som skriver varje dag jag är inne på msn lite då och då typ,
"[email protected] säger:
my pussy is soo warm and wet right now you got facebook? http://www.x.se/w8rX
my pussy is soo warm and wet right now you got facebook? http://www.x.se/w8rm
"
hahah måste sluta porrsurfa,
Ska försöka däcka nu ska upp tidigt imorn men ska tänka lite på sommaren innan jag zåmnar!
Ska bli en bra sommar har jag planerat. Sista sommaren i Sverige ska göra den Awesome!

Kwest,

God Damn! vad jag är stolt över Kanye, hans ny skiva : My Beautiful Dark Twisted Fantasy Är så sjukt skön och den tar mig tillbaka den gamla Kanye som har varit borta ett tag! Damn BIG UP MAN!



Det där är en bra jävla skiva!

Peace IN!


Bitch stay in the fucking car then?!

Kom fram till att Amerikanska serier bland annat har sjukt långa uppehåll! ja och svenska solsidan, jag menar det känns som att dom bara sitter och pumpar ut skit film/serier som beck, men dom kan inte producera något bra som Solsidan utan man får vänta i typ 2 år ?  på varje säsong, whats up that ?
Sitter just nu och väntar på bland annat en serie som jag gått och blivit madly in love with,

How to make it in America
! feet serie, det känns som att jag har väntat över 1/½ år på säsong 2, stört drygt,
Entourage!
Behöver jag säga något mer ? det finns fan ingen serie som är segare på att göra säsonger än dem, varje år så är det något nytt problem de har, manus skrivarna bojkottar vill inte skriva något nytt eller någon är sjukt eller ah vad som helst för att fördriva tiden,
True Blood!
Minns att dom pumpade ut både säsong 1 och 2 sjukt snabbt men väntar fortfarande på 3, eller var det 4? minns inte men i alla nästa säsong har inte kommit ut än!
Sparticus Blood and sand,
i för sig så var det inte länge sedan dom tog deras uppehåll men man kommer få vänta över 2 år innan dom kommer tillbaka, sjukt?! dom kommer ha en annan sparticus serie säsong 2 men det är inte samma story orginal storyn kommer ut 2012, seeegt!
Juste sa igår att jag skulle se filmen : Human centipede, den var jävligt äcklig, den var rubbad, asså det är ju ingen film jag ser om eller skulle betala för att se på bio, den var bara konstig! du avgör själv om du vill se på den eller inte,
Jag brukar inte vilja se skräck filmer eller thrillers, inte för att jag är rädd eller skulle ha problem med att sova, utan det är det att jag hatar skräck films tänket, det är alltid en dum jävla brud, och en kille som alltid ska vara så jävla macho!
Oh ma Gad våran bil stannar mitt i en mörk skog och vi har punktering,
-"bitch stay in the fucking car then ?! "
Nej nej, utan det ska alltid ut och "utforska" omgivningen, well tu che ! asså hur dum kan man vara, visst det är en film och det ska vara intressant men kom igen ? ge karaktärerna lite hjärnceller ?
AAAAAH, jag hör någon skrika, på nedervåningen ?
-"Bitch ta fram din telefon ring polisen, sen stäng in dig på toaletten?"
Duuude let me go an chek it out, SPLAATT du blir dödad, jävla idjutz!
Därför väljer jag att avstå skräck filmer jag blir alltid så sur när jag ser dem! eller sitter och skrattar och säger skyll dig själv fuck face!
Lackar asså damn!
Aja ska plugga klart.... Peace In,  xoxoxo Gossipboy....

23:46

Shoo! okay blir ett kort inlägg idag, dansat hela dagen som vanligt lalala, men drog till Anton och Tom och chilla aas galet, haha chatt roulett är ju det roligaste som finns måste jag säga, det finns för sjuka människor på denna planet, fråga inte varför vi valde att dra in på just den hemsidan,
Aja kom precis hem ligger i sängen och är sjukt pigg inte okay med tanke på att jag börjar 8:15 imorgon med Balett sedan jazz från 9:45 till 11:45, Awesome morgon eller ?!
Hahahah juste måste bara dela med en mig en rolig historia!
Det var en tjej som var inne på chattroulett och ba chillade själv en kväll, och så första personen som dyker upp är en gubbe som sitter och onanerar, "ovanligt" och av en konstig anledning så väljer hon att inte klicka bort honom, men i alla fall man ser inte denna tjejs ansikte i camen man ser bara typ hennes bröst och armar för hon ville inte visa sig själv.
*hört denna berättelse av en kompis btw*
I alla fall snubben som sitter och runkar i camen fortsätter då som vanligt och hon frågar varför är du inte inne på en porrsajt och runkar i din ensamhet varför vill du att någon liten stackare ska se din kuk så här ofrivilligt? och när han ska böja sig ner för att svara på hennes kommentar så ser hon att det är hennes lärare,
så hon blir först för jävla chockad, och tänker what tha fuck lixom så hon visar hennes ansikte så han kan se att det är hennes elev, och han hamnar i typ chock mode och stress stänger av camen,
så hon garvar för sig själv messar några kompisar, och har det kul, men i alla fall så fortsätter hon vara inne på hemsidan och efter några konstiga snubbar så tänker hon logga ut, men då kommer det en till snubbe som sitter i kalsonger händerna innan för byxorna, och är på väg att blotta sig,
hon ska precis klicka ner snubben när hon inser att mannen har en liknande tatuering som hennes pappa, så blir typ intresserad hon tänker wtf detta kan ju inte vara pappa, ?!  aja så han ser fortfarande inte hennes ansikte så hon börjar skriva till honom frågar om ålder och så... men hon har fortfarande inte sätt hans ansikte, men hon känner att det är as skumt med den där gubben för han påminner henne sjukt mycket om hennes farsa, så hon ropar på hennes pappa som sitter nere och han svarar jag kommer snart, men i camen så ser hon att fortfarande sitter kvar osv osv, så hon smsar till honom, - dad when are dinner? och hon ser i camen att killen får ett sms, hon får aaaas mycket pannik! så han tar upp telefonen svarar, - soon hunni daddy is busy , 
så hon får panik visar hennes ansikte skriver i chatten dad what tha fuck?! han får panik ramlar av stolen,
hahah dude va fan skulle ni göra ifall det hände er? hoppas btw att ni fattar det jag har försökt skriva,
ska se en film nu,
tror att det blir The human centipede som alla snackar om,
Aja Peace In Suckaaz!

19:38

Shuz, En dag som denna som är väldigt seg, när man skiter i allt, och bara är! skiter i att träna skiter i att plugga, bara för att vara är helt underbara!
Bara ligger i min säng dricker min freeway (lidl)  coola, och bara är! fy fan vad bra man mår då, efter en jobbig dag i skolan, inser att jag hinner aldrig ser dagsljus längre, när jag vaknar och är på väg till tunnelbanan så är det mörkt, när jag kommer hem är det mörkt, man sitter i ett klass rum hela dagarna eller i en danssal i källaren, då hinner man inte se dags ljus, eller ah kanske när man är i matsalen,  men det är inte relivant!

Det då man uppskattar musiken! shit vad skulle man gjort utan musiken ? en kväll som denna vill man bara kick back and relax, typ till jayDee eller Madlib, mf doom, lr common, men jag lägger upp lite sköna tracks som jag tycker ni borde lyssna på !
JDilla So far to Go med Common och D'Angelo! säger bara Love!
Detta är ett Madlib beat bara instrumental men den är så sjukt skön bör oxå lyssna på!
Så lite hårdare hihop? Smif N wessun och Slaugther house egna Joell ortiz! stomp, riktigt feet låt!
Well there u have it!
Hollaa senare då! Peace IN! 

I'm not home yet,

Sitter kvar här i umeå....

Imorgon kväll ska jag sätta mig på bussen hem till Stockholm City! det blir en lång resa,  ser inte fram emot det alls med tanke på allt jag måste ta tag i när jag kommer hem igen känns sjukt jobbigt att komma tillbaka till "verkligheten" gillart att kunna vara lat och att inte göra någonting alls!


 "vad jag tror är att om vi skiter i det och inte gör ett piss
så kommer nog tiden att lösa hela grejen, för tiden har en sån magisk effekt på oss.
Mañana mañana... eller manana manana som vi säger"  - Timbuktu

 Så känner jag just nu men efter som jag har levt efter de dära orden hela min ungdom så har jag en massa saker att ta tag i tyvär! sitter nu och tänker på hur jag har kunnat bo i en stad som denna! det är fruktansvärt kallt här! man mår illa när man tänker på det! asså jag menar jag pratade nyss med några kompisar i Stockholm och det skrattade åt mig när jag sa att det var så himla kallt här.

Aja men grejjen är att jag är så sjukt o stressad här i Umeå och det är så skönt att bara göra allt och ingenting ! hur kommer det sig att så fort jag tänker på Stockholm så får jag en äcklig klump i halsen?! och de jag känner är stress och obehag? fan inte okay alls! 

Ska ladda upp min 9timmars buss resa imorgon med Ben & Jerry's godis och typ laddad mp3 psp mobil och typ tidnigar,  fy fan för mig själv att jag lämnade min dator hemma! som ni har sätt har jag inte kunnat bloggat ALLS men mina trogna "fans" är väll van kan jag väll tro med tanke på att jag brukar ha mina uppehåll! men jag ska lämna er med ett roligt klipp hahha och en as härlig låt!


Först LaserTurken! Kom igen det är WTF ?! på denna snubben det är en kille som vet vad han vill!
Men den säger mer än en turk som e less på livet och vill ha bort en psykiskt störd människa, utan det bevisar rädlsan och irritationen som sprids i malmö, det sägs att dom har tagit fast denna nya lasermannen men det tror jag faktiskt inte på,




 Han ska ta han duvet!


Sen G6 med Far East Movement!




Pheeet Lååt!


RSS 2.0